i zdjęcia za dnia :
pozdrawiam Leszek
pozdrawiam Leszek
Giloszarka - grawerka
|
i zdjęcia za dnia :
pozdrawiam Leszek
12-14-2015, 11:33 AM
Elegancko, te wszystkie cartiery i inne rolexy moga się schować
wisi to
Po dwóch
12-15-2015, 03:49 PM
a to zapodaj linka do twarzoksiążki bo lubie oglądać takie zdjęcia, a nie komentuje bo się nie znam :]
12-15-2015, 04:04 PM
Takie proste wzory? Dobry humor Cię nie opuszcza
12-15-2015, 09:18 PM
@Leszek nie stresuj się. Ja tak graweruję po jednym piwie W tedy ręka się tak nie trzęsie
Świat jest pełen nieograniczonej wiedzy. Naszym zadaniem jest jej zdobywanie i dzielenie się z innymi http://www.krissart.pl/
(12-15-2015, 03:49 PM)simoniculus napisał(a): a to zapodaj linka do twarzoksiążki bo lubie oglądać takie zdjęcia, a nie komentuje bo się nie znam :] Chyba trafiłeś do mnie bo widziałem podobną twarz :-))))))) (12-15-2015, 04:04 PM)silverpaul napisał(a): Takie proste wzory? Dobry humor Cię nie opuszcza Dziękuję Paweł za uznanie. Ty najlepiej wiesz ile te wzory są warte. (12-15-2015, 09:18 PM)kriss napisał(a): @Leszek nie stresuj się. Ja tak graweruję po jednym piwie W tedy ręka się tak nie trzęsie Kriss w przeciwieństwie do emalii właśnie grawerowanie nie wymaga piwa ( chociaż zawsze z 4 wypiję :-) ). Podoba mi się że w pełni kontroluję 'materię" nie jak w przypadku emalii. Tu 95% zależy od dobrego sprzętu a w emali liczy się łud szczęścia i 85% testów. Dzisiaj foty z roboty przy giloszarce nr2 :-( niestety musiałem część prac z tamtego roku przy "ornamentówce" spisać na straty. Z braku funduszy nowa tokarka ornamentowa dostała stół stalowy a nie żeliwny :-(. Dzisiaj stolarz przyjechał dopasować deski. Wkurza mnie to bo powinienem wypalać emalię a robię już tydzień grawerkę i giloszarkę. Dam foty z roboty bo ....................... , sprzedałem nowy piec do emalii którego nawet nie użyłem (złoto) by sfinansować dalszy postęp budowy ornametówki. Chyba przed świętami niestety nie skończę budowy :-((((( Pozdrowionka Leszek :-)
12-19-2015, 06:13 PM
Gratuluję świetnych efektów. W dodatku po - jak wnioskuję z dat - kilku dniach prób! Z giloszowaniem nigdy się w praktyce nie zetknąłem, więc tylko sobie popatrzę.
12-19-2015, 06:39 PM
a nie wiem czy trafiłem bo mi się nie wyświetla na ścianie nic o giloszarce czy coś :]
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|