Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Olax
Piszę z telefonu, coś pochrzanilem wyżej. Sorry
Odpowiedz
Piękna praca !!!. Masz niesamowity styl. Warto pomyśleć o tarczy zegarka w tym stylu. Cała praca przypomina zegarek kieszonkowy z cudowną tarczą. ( takie robi  np. GP )

Czy możesz zdradzić : jak wycinałaś, z jakiej blachy i jakiej grubości są kontynenty ???
.
Pozdrawiam Leszek :-)
Odpowiedz
(07-12-2015, 12:37 PM)Leszek napisał(a): Piękna praca !!!. Masz niesamowity styl. Warto pomyśleć o tarczy zegarka w tym stylu. Cała praca przypomina zegarek kieszonkowy z cudowną tarczą. ( takie robi  np. GP )

Czy możesz zdradzić : jak wycinałaś, z jakiej blachy i jakiej grubości są kontynenty ???

Leszek, ta blacha na kontynenty ma ok. 0,8 mm. Dosyć gruba, bo takie się najlepiej nadpala.
Ona są takie własnie przypalone, jak kiedys Kriss opisywał w wątku o ozdabianiu srebra. Tylko moje są zupełnie jasne, nie oksydowane.
Tak dokładnie ci nie powiem, bo większość rzeczy robię "na oko". Patrzę, co mam w felu, jak pasuje, to używamZąbki

Tak w ogóle, to cały czas właśnie chodzi za mną zegarek.
Ale muszę kupić cały mechanizm, dorobić tarczę i obudowę.
Taki wisior, ale zegarekUśmiech
Odpowiedz
Olax, ten, Wisior jest przepiękny... Znów sobię nadwyrężyłem szczękę .Uśmiech
Odpowiedz
Bardzo fajny patent z tym krzemieniem, taki w stylu jaki lubię...i nie babski Uśmiech
Odpowiedz
Odpowiedz
(07-12-2015, 12:42 PM)olax napisał(a): Leszek, ta blacha na kontynenty ma ok. 0,8 mm. Dosyć gruba.............

Dziękuję Olax.
.
Pozdrawiam Leszek :-)
Odpowiedz
Odpowiedz
Dzięki wszystkimUśmiech

Silverpaul, masz rację, emalierów wystarczy na forum.
Grotek, przepraszam za szczękęUśmiech
Helmet, w sumie biżuteria powinna być "babska", ale ja tez wolę trochę inną.

Kriss, ja mam komentarze na żywo. Stereo i  3dZąbki
Odpowiedz
Olax, jesteś naprawdę zdolna bestia...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości