Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie SREBRNE FORUM PYTANIA - OGŁOSZENIA Witam na forum

Witam na forum

Witam na forum

Dorota
Miedziany
2
09-18-2015, 09:08 PM
Witam wszystkich.

Forum polecił mi znajomy, gdyż poszukuję osoby z Wrocławia, która w ramach charytatywnej akcji "Biżuteryjki dla WOŚP" pomogłaby i zaoksydowała kilka gotowych elementów ze srebra.
Sama zajmuję się tworzeniem biżuterii lecz niestety nie w dziedzinie jubilerskiej. Zawsze chciałam zajmować się tą tematyką ale los pokierował mnie w innym kierunku. Nie zmieniło to jednak moich upodobań, ani też nie zmniejszyło to moich westchnień do wszystkich "biźutków", które są wykonane ze srebra Uśmiech)
Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Dorota
09-18-2015, 09:08 PM #1

Witam wszystkich.

Forum polecił mi znajomy, gdyż poszukuję osoby z Wrocławia, która w ramach charytatywnej akcji "Biżuteryjki dla WOŚP" pomogłaby i zaoksydowała kilka gotowych elementów ze srebra.
Sama zajmuję się tworzeniem biżuterii lecz niestety nie w dziedzinie jubilerskiej. Zawsze chciałam zajmować się tą tematyką ale los pokierował mnie w innym kierunku. Nie zmieniło to jednak moich upodobań, ani też nie zmniejszyło to moich westchnień do wszystkich "biźutków", które są wykonane ze srebra Uśmiech)

marco
Unregistered

09-19-2015, 12:54 AM
Witamy serdecznie...
marco
09-19-2015, 12:54 AM #2

Witamy serdecznie...

Erddill
wytwórca chińskich podróbek
674
09-19-2015, 08:56 AM
no fajnie , cieszymy sie i tego tam podobne ....ale to nie jest dzial powitan na forum .

nie wiem, nie znam sie ...ale sie chetnie wypowiem .
Erddill
09-19-2015, 08:56 AM #3

no fajnie , cieszymy sie i tego tam podobne ....ale to nie jest dzial powitan na forum .

Dorota
Miedziany
2
09-19-2015, 09:00 AM
(09-19-2015, 08:56 AM)Erddill no fajnie  , cieszymy sie i tego tam podobne ....ale to nie jest dzial powitan na forum  .

Miło mi. Owszem, nie jest ale wątek został tu właśnie przeniesiony z działu powitań. Widać, jednak admin stwierdził, że tu powinien być Uśmiech
Dorota
09-19-2015, 09:00 AM #4

(09-19-2015, 08:56 AM)Erddill no fajnie  , cieszymy sie i tego tam podobne ....ale to nie jest dzial powitan na forum  .

Miło mi. Owszem, nie jest ale wątek został tu właśnie przeniesiony z działu powitań. Widać, jednak admin stwierdził, że tu powinien być Uśmiech

Erddill
wytwórca chińskich podróbek
674
09-19-2015, 09:02 AM
(09-19-2015, 09:00 AM)Dorota

moze przez to zapytanie w powitaniu ? ....
Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-19-2015, 09:04 AM przez Erddill.

Erddill
09-19-2015, 09:02 AM #5

(09-19-2015, 09:00 AM)Dorota

moze przez to zapytanie w powitaniu ? ....

Leszek
Diamentowy
1,617
09-19-2015, 11:45 AM
(09-18-2015, 09:08 PM)Dorota Witam wszystkich.

Sama zajmuję się tworzeniem biżuterii lecz niestety nie w dziedzinie jubilerskiej.
Zawsze chciałam zajmować się tą tematyką ale los pokierował mnie w innym kierunku.

Witam Dorotko.

Jakim rodzajem biżuterii się zajmujesz ?  Zrobimy nowy dział dla Ciebie :-)

Popisz kilka dni z Nami tu na forum ( szczególnie w dziale Krzywego : Emalierstwo) a szybko znajdziesz właściwą osobę do oksydowania.
Mamy tutaj kilka utalentowanych Kobiet ( Olax, Calabria) ale każda następna jest bardzo mile widziana. Biggrin

Post został przeniesiony zgodnie z regulaminem. Szukasz wykonawcy a to jest ogłoszenie. Biggrin

Zapraszam byś aktywnie uczestniczyła w naszych dyskusjach i konkursach.

Pozdrawiam Leszek

ps serdecznie pozdrawiam Aniołek
Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-19-2015, 11:47 AM przez Leszek.

.
Pozdrawiam Leszek :-)
Leszek
09-19-2015, 11:45 AM #6

(09-18-2015, 09:08 PM)Dorota Witam wszystkich.

Sama zajmuję się tworzeniem biżuterii lecz niestety nie w dziedzinie jubilerskiej.
Zawsze chciałam zajmować się tą tematyką ale los pokierował mnie w innym kierunku.

Witam Dorotko.

Jakim rodzajem biżuterii się zajmujesz ?  Zrobimy nowy dział dla Ciebie :-)

Popisz kilka dni z Nami tu na forum ( szczególnie w dziale Krzywego : Emalierstwo) a szybko znajdziesz właściwą osobę do oksydowania.
Mamy tutaj kilka utalentowanych Kobiet ( Olax, Calabria) ale każda następna jest bardzo mile widziana. Biggrin

Post został przeniesiony zgodnie z regulaminem. Szukasz wykonawcy a to jest ogłoszenie. Biggrin

Zapraszam byś aktywnie uczestniczyła w naszych dyskusjach i konkursach.

Pozdrawiam Leszek

ps serdecznie pozdrawiam Aniołek

.
Pozdrawiam Leszek :-)

calabria
Złoty
74
09-21-2015, 07:40 PM
(09-19-2015, 11:45 AM)Leszek ...
Mamy tutaj kilka utalentowanych Kobiet ( Olax, Calabria) ...

Leszku! Cóż za zaufanie!!! Uśmiech Przecież ja jeszcze nic nie pokazałam ;D No Olax to pewnie zawodowa liga ale ja? Redface Redface Redface Redface
Na razie jestem głównie Apaczem Puść oczko
 Witam kolejną Kobiałkę Puść oczko
calabria
09-21-2015, 07:40 PM #7

(09-19-2015, 11:45 AM)Leszek ...
Mamy tutaj kilka utalentowanych Kobiet ( Olax, Calabria) ...

Leszku! Cóż za zaufanie!!! Uśmiech Przecież ja jeszcze nic nie pokazałam ;D No Olax to pewnie zawodowa liga ale ja? Redface Redface Redface Redface
Na razie jestem głównie Apaczem Puść oczko
 Witam kolejną Kobiałkę Puść oczko

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości