Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie SREBRNE FORUM FIRMY, SKLEPY i HURTOWNIE Wyposażę Twój sklep jubilerski!

Wyposażę Twój sklep jubilerski!

Wyposażę Twój sklep jubilerski!

Ankieta: Nową ekspozycję sklepu jubilerskiego aranżuję:
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.

co sezon
0%
Votes 0
co rok
0%
Votes 0
raz na 2-3 lata
0%
Votes 0
rzadziej niż raz na 3 lata
25.00%
Votes 1
nigdy
0%
Votes 0
nie mam sklepu jubilerskiego
75.00%
Votes 3

Razem 4 głosów 100%
lucck
Miedziany
2
10-04-2010, 06:00 PM
Korzystając z tego działu forum chciałbym zaprezentować swoją firmę. Jestem producentem ekspozytorów jubilerskich. Zatrudniam ponad 20 osób, które od dobrych 17 lat specjalizują się w produkcji ekspozytorów jubilerskich, palet, popiersi, a także opakowań.

Razem z moimi pracownikami wytwarzamy kilka głównych grup wyrobów:
- produkty flokowane (welurowe: pokryte meszkiem z wiskozy)
- produkty skórzane (ekoskórka)
- produkty kartonowe (głównie opakowania)

Mamy grubo ponad setkę stałych klientów zadowolonych z naszych usług, zawsze do nas powracających.

Chętnie nawiążemy kontakt również i z Tobą!

Zapraszam Cię na naszą stronę internetową, gdzie znajdziesz pełną galerię produktów:

www.remialtanka.pl

Łukasz Gubański
Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-15-2010, 07:28 AM przez lucck.
lucck
10-04-2010, 06:00 PM #1

Korzystając z tego działu forum chciałbym zaprezentować swoją firmę. Jestem producentem ekspozytorów jubilerskich. Zatrudniam ponad 20 osób, które od dobrych 17 lat specjalizują się w produkcji ekspozytorów jubilerskich, palet, popiersi, a także opakowań.

Razem z moimi pracownikami wytwarzamy kilka głównych grup wyrobów:
- produkty flokowane (welurowe: pokryte meszkiem z wiskozy)
- produkty skórzane (ekoskórka)
- produkty kartonowe (głównie opakowania)

Mamy grubo ponad setkę stałych klientów zadowolonych z naszych usług, zawsze do nas powracających.

Chętnie nawiążemy kontakt również i z Tobą!

Zapraszam Cię na naszą stronę internetową, gdzie znajdziesz pełną galerię produktów:

www.remialtanka.pl

Łukasz Gubański

KuferekPerel.pl
Unregistered

12-03-2010, 10:47 PM
Dzięki za ogłoszenie,widać że na forum coś się dzieje w branży jubilerów i bardzo mnie to cieszyUśmiech A jeżeli chodzi o ekspozycję sklepu,to nową staram się robić co sezonUśmiech
KuferekPerel.pl
12-03-2010, 10:47 PM #2

Dzięki za ogłoszenie,widać że na forum coś się dzieje w branży jubilerów i bardzo mnie to cieszyUśmiech A jeżeli chodzi o ekspozycję sklepu,to nową staram się robić co sezonUśmiech

lucck
Miedziany
2
01-10-2011, 09:06 AM
Witam ponownie. Chciałem podziękować za odwiedziny naszej strony internetowej.

Od momentu założenia przeze mnie wątku, prosto z serwisu srebrnie.pl zawitało do nas kilkadziesiąt osób!

A przy okazji, pozwólcie, że pochwalę się naszymi nowymi produktami dedykowanymi właśnie dla wyrobów ze srebra. Są to opakowania na łyżeczki, opakowania na srebrne grzechotki i opakowania na srebrne smoczki.

[Obrazek: grzech.jpg]

Więcej zdjęć pudełek w internetowym katalogu na stronie remialtanka.pl w zakładce INDYWIDUALNE

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za odwiedziny!

Łukasz Gubański
Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-10-2011, 09:09 AM przez lucck.
lucck
01-10-2011, 09:06 AM #3

Witam ponownie. Chciałem podziękować za odwiedziny naszej strony internetowej.

Od momentu założenia przeze mnie wątku, prosto z serwisu srebrnie.pl zawitało do nas kilkadziesiąt osób!

A przy okazji, pozwólcie, że pochwalę się naszymi nowymi produktami dedykowanymi właśnie dla wyrobów ze srebra. Są to opakowania na łyżeczki, opakowania na srebrne grzechotki i opakowania na srebrne smoczki.

[Obrazek: grzech.jpg]

Więcej zdjęć pudełek w internetowym katalogu na stronie remialtanka.pl w zakładce INDYWIDUALNE

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za odwiedziny!

Łukasz Gubański

Ewa
Unregistered

01-10-2011, 09:19 AM
Ja mam pytanie dotyczące tej srebrnej grzechotki.
Dziecko sobie tym nie zrobi krzywdy?
Bo bała bym się dać maluchowi do rączki.
Ewa
01-10-2011, 09:19 AM #4

Ja mam pytanie dotyczące tej srebrnej grzechotki.
Dziecko sobie tym nie zrobi krzywdy?
Bo bała bym się dać maluchowi do rączki.

Michal
Super Moderator
730
01-10-2011, 02:48 PM
To sa tylko pamiayki chrztu, na chwile do zdjecia ok, ale metal jest zbyt twardy zeby go grysc dziasłami czy pierwszymi zabkami, nie mowiac juz o dziurkach i powodowanych przez nie chropowatosci.

Tak samo ze srebnym smoczkiem, watpie by ktos myślał go urzywać faktycznie jako smoczka Puść oczko
Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-10-2011, 02:48 PM przez Michal.
Michal
01-10-2011, 02:48 PM #5

To sa tylko pamiayki chrztu, na chwile do zdjecia ok, ale metal jest zbyt twardy zeby go grysc dziasłami czy pierwszymi zabkami, nie mowiac juz o dziurkach i powodowanych przez nie chropowatosci.

Tak samo ze srebnym smoczkiem, watpie by ktos myślał go urzywać faktycznie jako smoczka Puść oczko

KuferekPerel.pl
Unregistered

01-13-2011, 02:06 PM
Na pewno nie jest na tyle mała,aby dziecko mogło ja połknąć,o to raczej nie miałbym żądnej obawy,. jednak jest bardzo twarda i dziecko może się przypadkiem uderzyć.
KuferekPerel.pl
01-13-2011, 02:06 PM #6

Na pewno nie jest na tyle mała,aby dziecko mogło ja połknąć,o to raczej nie miałbym żądnej obawy,. jednak jest bardzo twarda i dziecko może się przypadkiem uderzyć.

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości