Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie SREBRNE FORUM WŁASNORĘCZNIE Nie ma się czym chwalić więc się pochwalę.

Nie ma się czym chwalić więc się pochwalę.

Nie ma się czym chwalić więc się pochwalę.

Kacper_M
Miedziany
6
11-02-2016, 02:44 PM
Witam wszystkich!

Mam na imię Kacper i to moje pierwsze podejście do jakiegokolwiek branżowego forum. Chcąc być całkiem szczerym, to nawet chyba do jakiegokolwiek forum w ogóle. Jakbym strzelał jakieś regulaminowe/edycyjne/merytoryczne gafy, to z góry przepraszam i proszę nie krępować się mnie poprawiać.

Oglądając wcześniejsze wątki i prace uzdolnionych rzemieślników zastanawiałem się chwilę, czy wstawiać tutaj cokolwiek. Trochę onieśmielały mnie misternie rzeźbione, precyzyjnie dopieszczone i unikatowe prace innych. Z racji tego, że nie znalazłem czegoś bardzo podobnego, do tego czym zamierzam się pochwalić postanowiłem jednak zamieścić post z moim filmem. Kto wie, co się z tego urodzi.

Jak pewnie zauważycie na filmie dysponuję znacznie lepszym sprzętem niż umiejętnościami. Jednak coś tam wiem, dlatego chętnie włączę się w dyskusję jeśli wątek wzbudzi zainteresowanie. Jestem też otwarty na porady, pytania i ogólne interakcje, bo nie ukrywam, że chciałbym poznać trochę osób zajmujących się czymś podobnym. Jakby jeszcze udało się czegoś nauczyć, to w ogóle rewelacja.

To na razie tyle z mojego bełkotu. Zapraszam do obejrzenia filmu:

https://www.youtube.com/watch?v=epvdAfkIYgcż

W wyższej rozdzielczości wszystko wygląda znacznie lepiej.

Pozdrawiam!
Kacper_M
11-02-2016, 02:44 PM #1

Witam wszystkich!

Mam na imię Kacper i to moje pierwsze podejście do jakiegokolwiek branżowego forum. Chcąc być całkiem szczerym, to nawet chyba do jakiegokolwiek forum w ogóle. Jakbym strzelał jakieś regulaminowe/edycyjne/merytoryczne gafy, to z góry przepraszam i proszę nie krępować się mnie poprawiać.

Oglądając wcześniejsze wątki i prace uzdolnionych rzemieślników zastanawiałem się chwilę, czy wstawiać tutaj cokolwiek. Trochę onieśmielały mnie misternie rzeźbione, precyzyjnie dopieszczone i unikatowe prace innych. Z racji tego, że nie znalazłem czegoś bardzo podobnego, do tego czym zamierzam się pochwalić postanowiłem jednak zamieścić post z moim filmem. Kto wie, co się z tego urodzi.

Jak pewnie zauważycie na filmie dysponuję znacznie lepszym sprzętem niż umiejętnościami. Jednak coś tam wiem, dlatego chętnie włączę się w dyskusję jeśli wątek wzbudzi zainteresowanie. Jestem też otwarty na porady, pytania i ogólne interakcje, bo nie ukrywam, że chciałbym poznać trochę osób zajmujących się czymś podobnym. Jakby jeszcze udało się czegoś nauczyć, to w ogóle rewelacja.

To na razie tyle z mojego bełkotu. Zapraszam do obejrzenia filmu:

https://www.youtube.com/watch?v=epvdAfkIYgcż

W wyższej rozdzielczości wszystko wygląda znacznie lepiej.

Pozdrawiam!

Wiadomości w tym wątku
Nie ma się czym chwalić więc się pochwalę. - przez Kacper_M - 11-02-2016, 02:44 PM
RE: Nie ma się czym chwalić więc się pochwalę. - przez Astar6 - 11-02-2016, 03:13 PM
RE: Nie ma się czym chwalić więc się pochwalę. - przez kriss - 11-02-2016, 03:56 PM
RE: Nie ma się czym chwalić więc się pochwalę. - przez tatarata - 11-02-2016, 04:03 PM
RE: Nie ma się czym chwalić więc się pochwalę. - przez Kacper_M - 11-02-2016, 04:56 PM
RE: Nie ma się czym chwalić więc się pochwalę. - przez KrZyS - 11-02-2016, 09:45 PM
RE: Nie ma się czym chwalić więc się pochwalę. - przez cactoos - 11-03-2016, 05:12 PM
RE: Nie ma się czym chwalić więc się pochwalę. - przez Kacper_M - 11-03-2016, 06:57 PM
RE: Nie ma się czym chwalić więc się pochwalę. - przez cactoos - 11-03-2016, 08:47 PM
RE: Nie ma się czym chwalić więc się pochwalę. - przez Kacper_M - 11-04-2016, 10:28 AM
RE: Nie ma się czym chwalić więc się pochwalę. - przez bafi - 11-04-2016, 01:41 PM
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości