Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Emalierstwo
A dlaczego krytyczne? Puść oczko
Bardzo ładna praca. Miło popatrzeć. Fajne pomysły na rozwiązanie prawej i lewej strony. Serdeczne gratulacje.
Jakich emalii używasz?
Ja niestety jeszcze długo nie wrócę do eksperymentów. ;(
Odpowiedz
Dziekuje! Dumna jestem z siebie, ale ponieważ nie jestem zlotnikiem i się dopiero uczę cenne są dla mnie również uwagi krytyczne Puść oczko
Używam emalii francuskich Soyer.
o, a dlaczego? Zniechecilas się?
Pozdrawiam!
Odpowiedz
(09-23-2024, 11:16 AM)JWaj napisał(a): Dziekuje! Dumna jestem z siebie, ale ponieważ nie jestem zlotnikiem i się dopiero uczę cenne są dla mnie również uwagi krytyczne Puść oczko
Używam emalii francuskich Soyer.
o, a dlaczego? Zniechecilas się?
Pozdrawiam!

Nie, nie zniechęciłam się. Po prostu... życie wybrało dla mnie chwilowo inny scenariusz. Niestety.
Ja też nie jestem złotnikiem Uśmiech też się uczyłam a chwilowo (mam nadzieję), musiałam tę naukę odłożyć na bocznicę.
Nie wiem gdzie kupujesz emalie, kiedyś dość bogatą ofertę emalii i różnych przydusi emalierskich miał sklep z Częstochowy "Planet art".
Ale teraz chyba się nieco ta oferta zubożyła.
Baw i ucz się dalej! Trzymam kciuki i zawsze chętnie pooglądam Uśmiech Masz prawo być z siebie dumna!! Też jestem Puść oczko
Odpowiedz
Dziekuje! Ząbki
Nie mieszkam w Polsce i Soyer mam pod ręką Puść oczko
Pozdrawiam!
Odpowiedz
No tak. Uśmiech Są miejsca na świecie, gdzie jest z tą techniką i asortymentem do niej troszkę łatwiej Uśmiech
Trzymam kciuki za dalsze prace!
Odpowiedz
Wiem że emalia to nie kolorowy obrazek, sam rysuję i zdarza mi się malować. Popatrz na swój kwiat oczami wyobraźni. Czy nie brakuje tam światłocienia ?
Gdybyś zastosowała odrobinę ciemniejszej białej emalii w środku tego kwiatu, wtedy stałby się bardziej plastyczny. Dobra rada, obejrzyj prawdziwe kwiaty
na fotach czy w realu i zaobserwuj jak zmienia się kolor. Miłej i twórczej zabawy. Wisiorek bardzo ładny. Czekamy na kolejne prace.
Świat jest pełen nieograniczonej wiedzy. Naszym zadaniem jest jej zdobywanie i dzielenie się z innymi  http://www.krissart.pl/
Odpowiedz
Dziekuje! Może faktycznie bardziej realistycznie traktować kwiatki?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości