Moje prace wykonane ręcznie :)
Moje prace wykonane ręcznie :)
Dzień dobry,
chciałbym usłyszeć parę opinii na temat ręcznie zrobionych przeze mnie prac , może jakieś podpowiedzi czy też sugestie - krytyka również mile widziana.
Pozdrawiam Piotr Smalek.
Warsztat na bardzo wysokim poziomie. Wszystko mocno barokowe, ale jeżeli robisz takie przedmioty na życzenie,
to znaczy że są tacy klienci. Jestem tylko ciekaw ile godzin ( w przybliżeniu ) poświęciłeś na okręt, czy karocę.
Mając taki warsztat, możesz podjąć się każdego wyzwania. Gratuluje. Więcej takich złotników.
(10-03-2017, 03:11 PM)silverpaul Na jakim okręcie się wzorowałeś? HMS Victory?
(10-03-2017, 03:22 PM)GRAWERka Mam nadzieję że wygrawerujesz mi taki na tarczy zegarka.
(10-03-2017, 01:20 PM)kriss Warsztat na bardzo wysokim poziomie. Wszystko mocno barokowe, ale jeżeli robisz takie przedmioty na życzenie,
to znaczy że są tacy klienci. Jestem tylko ciekaw ile godzin ( w przybliżeniu ) poświęciłeś na okręt, czy karocę.
Mając taki warsztat, możesz podjąć się każdego wyzwania. Gratuluje.Więcej takich złotników.
(10-03-2017, 01:20 PM)kriss Warsztat na bardzo wysokim poziomie. Wszystko mocno barokowe, ale jeżeli robisz takie przedmioty na życzenie,
Mając taki warsztat, możesz podjąć się każdego wyzwania. Gratuluje.Więcej takich złotników.
@Retrograwerstwo też zauważyłem, że działamy na dwóch różnych biegunach . Zawód złotnika, to wiele zawodów
w jednym i dzięki temu istnieje taka różnorodność przedmiotów, które wytwarzamy. Świetnie, że zawitałeś na to forum.
Mamy tu kilku grawerów samouków, którym świetnie idzie. Będziesz dla nich pomocą