Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie SREBRNE FORUM FIRMY, SKLEPY i HURTOWNIE JubilerTeresa

JubilerTeresa

JubilerTeresa

Grzesiek
Miedziany
1
11-23-2017, 04:30 PM
Witam,
Serdecznie zapraszam do sprawdzenia oferty naszego internetowego sklepu jubilerskiego. Wysyłka maksymalnie w ciągu maksymalnie 24 godzin. Duże rabaty oraz częste promocje. Posiadamy system lojalnościowy dzięki czemu możesz liczyć na duże zniżki przy kolejnych zakupach

Internetowy sklep jubilerski JubilerTeresa

Pozdrawiam
Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-23-2017, 04:31 PM przez Grzesiek.
Grzesiek
11-23-2017, 04:30 PM #1

Witam,
Serdecznie zapraszam do sprawdzenia oferty naszego internetowego sklepu jubilerskiego. Wysyłka maksymalnie w ciągu maksymalnie 24 godzin. Duże rabaty oraz częste promocje. Posiadamy system lojalnościowy dzięki czemu możesz liczyć na duże zniżki przy kolejnych zakupach

Pozdrawiam

silverpaul
Unregistered

11-24-2017, 10:22 AM
(11-23-2017, 04:30 PM)Grzesiek Witam,

Pozdrawiam

Słabizna Smutny. A włożenie cyrkonii i bursztynu oraz onyksu do działu "Kamienie szlachetne" nie wiem o czym świadczy
silverpaul
11-24-2017, 10:22 AM #2

(11-23-2017, 04:30 PM)Grzesiek Witam,

Pozdrawiam

Słabizna Smutny. A włożenie cyrkonii i bursztynu oraz onyksu do działu "Kamienie szlachetne" nie wiem o czym świadczy

kriss
Diamentowy
2,208
11-24-2017, 12:56 PM
@Silverpaul oceniamy innych jako złotnicy. 99 % tego co w sieci to słabizna. Większość osób handlujących tym
co nazywają "biżuterią" nie wie o co biega i my tego nie zmienimy. Zostaje przyglądać się, ocenę zostawić dla siebie
i cieszyć się z grupy wiernych klientów, którzy wiedzą co to biżuteria Uśmiech

Świat jest pełen nieograniczonej wiedzy. Naszym zadaniem jest jej zdobywanie i dzielenie się z innymi  http://www.krissart.pl/
kriss
11-24-2017, 12:56 PM #3

@Silverpaul oceniamy innych jako złotnicy. 99 % tego co w sieci to słabizna. Większość osób handlujących tym
co nazywają "biżuterią" nie wie o co biega i my tego nie zmienimy. Zostaje przyglądać się, ocenę zostawić dla siebie

Świat jest pełen nieograniczonej wiedzy. Naszym zadaniem jest jej zdobywanie i dzielenie się z innymi  http://www.krissart.pl/

silverpaul
Unregistered

11-24-2017, 01:18 PM
(11-24-2017, 12:56 PM)kriss @Silverpaul oceniamy innych jako złotnicy. 99 % tego co w sieci to słabizna. Większość osób handlujących tym

Masz rację, przesadziłem. Przepraszam, kogo uraziłem
silverpaul
11-24-2017, 01:18 PM #4

(11-24-2017, 12:56 PM)kriss @Silverpaul oceniamy innych jako złotnicy. 99 % tego co w sieci to słabizna. Większość osób handlujących tym

Masz rację, przesadziłem. Przepraszam, kogo uraziłem

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości