Poszukuję wykonawcy spinek na zamówienie
Poszukuję wykonawcy spinek na zamówienie

Mam nadzieję że w dobrym miejscu się ogłaszam...
PILNIE poszukuję wykonawcy spinek do mankietów.
Chciałabym, żeby komplet spinek przedstawiał hełmy członków zespołu Daft Punk - w załączeniu przesyłam kilka zdjęć, w tym zdjęcia wykonanych przez jedną firmę spinek wraz z moimi uwagami (niestety firma dostała jakieś duże zlecenie i wycofała się z dokonania poprawek).
Spinki miałyby być takie "półokrągłe" - przedstawiające hełmy z profilu lub półprofilu, od strony mankietu płaskie. Jeśli będzie taka potrzeba to mogę dosłać trochę więcej zdjęć.
Natomiast zależy mi, żeby wszystko się "zgadzało" czyli nie ma to być np cała srebrna spinka tylko ukształtowana w określony sposób - chciałabym, żeby np. fragmenty które w oryginale są czarne na spince też takie były. Oczywiście jeśli znajdzie się wykonawca który zrobi je tylko w srebrze to również proszę o ofertę
Domyślam się, że zamówienie jest nietypowe, ale chciałabym zrobić prezent dla mojego brata, który jest wielkim fanem tego zespołu, a w czerwcu się żeni - chciałabym, żeby mógł założyć te spinki do ślubu, więc ostateczny termin na wykonanie to 6 czerwca.
Czy jest możliwość, żeby ktoś z tu obecnych wykonał dla mnie takie spinki?
Ile by to kosztowało?
Przyznam, że nie mam bardzo dużych funduszy, więc liczę na wycenę, która nie przekroczyłaby sumy 600 zł. Tym nie mniej nawet jeśli przekroczy to i tak proszę o informację ile to by mogło kosztować - może zaangażuję wtedy jeszcze inne osoby w zebranie kasy 
Wyceny lub prośby o dosłanie materiałów można wysyłać na agata.schwartz@gmail.com - tutaj też będę zaglądać 
Baaaardzo liczę na waszą pomoc!
Cytat:Natomiast zależy mi, żeby wszystko się "zgadzało" czyli nie ma to być np cała srebrna spinka tylko ukształtowana w określony sposób - chciałabym, żeby np. fragmenty które w oryginale są czarne na spince też takie były. Oczywiście jeśli znajdzie się wykonawca który zrobi je tylko w srebrze to również proszę o ofertę
)

Cytat: ciekawe spinki, mogę zrobic ....Tak myślałem.

Witam, Takie pilne to nie jest skoro jeszcze prawie 1,5 miesiąca.
Cytat:Natomiast zależy mi, żeby wszystko się "zgadzało" czyli nie ma to być np cała srebrna spinka tylko ukształtowana w określony sposób - chciałabym, żeby np. fragmenty które w oryginale są czarne na spince też takie były. Oczywiście jeśli znajdzie się wykonawca który zrobi je tylko w srebrze to również proszę o ofertę
)

Cytat: ciekawe spinki, mogę zrobic ....Tak myślałem.

[quote='kageki' pid='2202' dateline='1303238178']
Witam, Takie pilne to nie jest skoro jeszcze prawie 1,5 miesiąca.
Z poprzednią firmą pracowałam nad tym już prawie 2 miesiące, a i tak się nie udało... Niestety okazywało się na bieżąco, że ciągle są złe proporcje, albo coś było niedopracowane i wracało do poprawek, a na końcu się okazało że dostali inne zlecenie i z mojego zrezygnowali - stąd moje lekkie poddenerwowanie terminem 
KrZyS mówił że sobie poradzi.A patrząc na jego prace wiem na pewno że da radę.Ja tylko (jak to mówi Tom "tutki") strugam.

![[Obrazek: Daft-Punk-1.jpg]](http://www.wallpaperss.com/wp-content/wallpaper/Daft-Punk-1.jpg)
A tamta firma nie zrezygnowała z współpracy z Tobą bo byłaś marudna?
Myślę, że głównie musisz znaleźć zdjęcie które jest dokładnie takie jakie chcesz te spinki. Opisywanie, że proporcje tu są złe, a tam wyżej, tam niżej nie do końca daje wyobrażenie o wzorze.
Lubię tamte klimaty więc znalazłam Ci zdjęcie bardziej z boku:
![[Obrazek: Daft-Punk-1.jpg]](http://www.wallpaperss.com/wp-content/wallpaper/Daft-Punk-1.jpg)
(04-20-2011, 06:38 AM)Strucja A tamta firma nie zrezygnowała z współpracy z Tobą bo byłaś marudna?
Myślę, że głównie musisz znaleźć zdjęcie które jest dokładnie takie jakie chcesz te spinki. Opisywanie, że proporcje tu są złe, a tam wyżej, tam niżej nie do końca daje wyobrażenie o wzorze.
Lubię tamte klimaty więc znalazłam Ci zdjęcie bardziej z boku:]
Firma poprzednia dostała ode mnie mnóstwo zdjęć, szkice tego jak mają wyglądać spinki i wiedziała, że bardzo zależy mi na wiernym odwzorowaniu. Proponowałam im też żeby najpierw zrobili jakiś projekt, a dopiero później się zabierali do pracy, zrobili odwrotnie ze stwierdzeniem, że będą robić tak długo aż wyjdzie. A tutaj przyszło jakieś inne większe zlecenie i z mojego zrezygnowali...
(04-20-2011, 06:38 AM)Strucja A tamta firma nie zrezygnowała z współpracy z Tobą bo byłaś marudna?
Lubię tamte klimaty więc znalazłam Ci zdjęcie bardziej z boku:]
Firma poprzednia dostała ode mnie mnóstwo zdjęć, szkice tego jak mają wyglądać spinki i wiedziała, że bardzo zależy mi na wiernym odwzorowaniu. Proponowałam im też żeby najpierw zrobili jakiś projekt, a dopiero później się zabierali do pracy, zrobili odwrotnie ze stwierdzeniem, że będą robić tak długo aż wyjdzie. A tutaj przyszło jakieś inne większe zlecenie i z mojego zrezygnowali...
Ja mam nadzieję że zobaczymy efekt końcowy tych spinek.