Przywitanie!!
Przywitanie!!
Witam wszystkich forumowiczów
Jestem Tutaj nowy więc na początek opowiem trochę o sobie i jak zaczęła się moja przygoda z jubilerstwem.
Był to rok 2007 i siostra zabrała mnie do włoch na wycieczkę po wenecji, akurat w tym okresie odbywały sie tagi sztuk mistrzostwa i jubilerstwa Fiera di Vincenza nie opodal miejsca Naszego pobytu.
Zafascynowany regionalnym rzemiosłem obórki kamieni szlachetnych, korali, i muszli - postanowiliśmy przywieść próbkę tej pięknej biżuterii do Polski i zaproponować to na Naszym Klientom w kraju.
Zapraszam na Naszą stornę internetową www. ascoli.pl
Próbowałem wejść na Twoją stronę. Pokazał mi się piękny czarny ekran + informacje drobną czcionką na dole :"Kopiowanie wszelkich materiałów bez zgody zabronione "
Probowalem znaleść jakąś podstronę przez google:
http://www.google.pl/search?hl=pl&source...i=&aql=&oq=
Niestety pokazuje tylko 1 stronę.
javascript i flash jest super. Pewnie jest kolorowo i ruchomo. Niestety akurat na tym sprzęcie nie obsługuje mi flasha...
A... I masz błąd w słowach kluczowych: "exklusywna" pisze się inaczej
Witaj serdecznie !
Pisze sie exclusive (inglisz) lub ekskluzywna (polisz).
A flasz to flasz, wyszukiwarki tego nie widza, tresc sie liczy niestety.
Modelki sa suuuuper, na bizuty wogule nie spojzalem, gina w tle.
Sprzeczal bym sie co do slownictwa, uzytego do opisu obrobki gemm. Gliptyke doprowadzili do perfekji rytownicy kamei lub intaglio, a nie grawerzy.
Wyjasniam - grawerunek stosujemy do obrobki ornamentow, elementow zdobniczych lub napisow. Gliptyke do rycia reliefow wglebnych lub wypuklych.
To tyle odnosnie strony merytorycznej stronki.
(08-18-2011, 11:13 PM)Tom Oldsmith Witaj serdecznie !Witaj!!
Sprzeczal bym sie co do slownictwa, uzytego do opisu obrobki gemm. Gliptyke doprowadzili do perfekji rytownicy kamei lub intaglio, a nie grawerzy.
Wyjasniam - grawerunek stosujemy do obrobki ornamentow, elementow zdobniczych lub napisow. Gliptyke do rycia reliefow wglebnych lub wypuklych.

(08-18-2011, 11:13 PM)Tom Oldsmith Witaj serdecznie !Witaj!!