Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie SREBRNE FORUM FIRMY, SKLEPY i HURTOWNIE Przywitanie!!

Przywitanie!!

Przywitanie!!

ascoli
Miedziany
2
08-18-2011, 02:27 PM
Witam wszystkich forumowiczów Uśmiech

Jestem Tutaj nowy więc na początek opowiem trochę o sobie i jak zaczęła się moja przygoda z jubilerstwem.

Był to rok 2007 i siostra zabrała mnie do włoch na wycieczkę po wenecji, akurat w tym okresie odbywały sie tagi sztuk mistrzostwa i jubilerstwa Fiera di Vincenza nie opodal miejsca Naszego pobytu.

Zafascynowany regionalnym rzemiosłem obórki kamieni szlachetnych, korali, i muszli - postanowiliśmy przywieść próbkę tej pięknej biżuterii do Polski i zaproponować to na Naszym Klientom w kraju.

Zapraszam na Naszą stornę internetową www. ascoli.pl

ascoli
08-18-2011, 02:27 PM #1

Witam wszystkich forumowiczów Uśmiech

Jestem Tutaj nowy więc na początek opowiem trochę o sobie i jak zaczęła się moja przygoda z jubilerstwem.

Był to rok 2007 i siostra zabrała mnie do włoch na wycieczkę po wenecji, akurat w tym okresie odbywały sie tagi sztuk mistrzostwa i jubilerstwa Fiera di Vincenza nie opodal miejsca Naszego pobytu.

Zafascynowany regionalnym rzemiosłem obórki kamieni szlachetnych, korali, i muszli - postanowiliśmy przywieść próbkę tej pięknej biżuterii do Polski i zaproponować to na Naszym Klientom w kraju.

Zapraszam na Naszą stornę internetową www. ascoli.pl

admin
Administrator
621
08-18-2011, 06:54 PM
Próbowałem wejść na Twoją stronę. Pokazał mi się piękny czarny ekran + informacje drobną czcionką na dole :"Kopiowanie wszelkich materiałów bez zgody zabronione "
Probowalem znaleść jakąś podstronę przez google:
http://www.google.pl/search?hl=pl&source...i=&aql=&oq=
Niestety pokazuje tylko 1 stronę.
javascript i flash jest super. Pewnie jest kolorowo i ruchomo. Niestety akurat na tym sprzęcie nie obsługuje mi flasha...

A... I masz błąd w słowach kluczowych: "exklusywna" pisze się inaczej
admin
08-18-2011, 06:54 PM #2

Próbowałem wejść na Twoją stronę. Pokazał mi się piękny czarny ekran + informacje drobną czcionką na dole :"Kopiowanie wszelkich materiałów bez zgody zabronione "
Probowalem znaleść jakąś podstronę przez google:
http://www.google.pl/search?hl=pl&source...i=&aql=&oq=
Niestety pokazuje tylko 1 stronę.
javascript i flash jest super. Pewnie jest kolorowo i ruchomo. Niestety akurat na tym sprzęcie nie obsługuje mi flasha...

A... I masz błąd w słowach kluczowych: "exklusywna" pisze się inaczej

Tom Oldsmith
Coppermaster
225
08-18-2011, 11:13 PM
Witaj serdecznie !

Pisze sie exclusive (inglisz) lub ekskluzywna (polisz).
A flasz to flasz, wyszukiwarki tego nie widza, tresc sie liczy niestety.
Modelki sa suuuuper, na bizuty wogule nie spojzalem, gina w tle.

Sprzeczal bym sie co do slownictwa, uzytego do opisu obrobki gemm. Gliptyke doprowadzili do perfekji rytownicy kamei lub intaglio, a nie grawerzy.

Wyjasniam - grawerunek stosujemy do obrobki ornamentow, elementow zdobniczych lub napisow. Gliptyke do rycia reliefow wglebnych lub wypuklych.

To tyle odnosnie strony merytorycznej stronki.

Ingenuity is the third hand of a craftsman ...
Tom

Tom Oldsmith
08-18-2011, 11:13 PM #3

Witaj serdecznie !

Sprzeczal bym sie co do slownictwa, uzytego do opisu obrobki gemm. Gliptyke doprowadzili do perfekji rytownicy kamei lub intaglio, a nie grawerzy.

Wyjasniam - grawerunek stosujemy do obrobki ornamentow, elementow zdobniczych lub napisow. Gliptyke do rycia reliefow wglebnych lub wypuklych.

Ingenuity is the third hand of a craftsman ...
Tom

mirek
Unregistered

08-19-2011, 08:20 AM
Posty użytkownika "Mirek" usunięte na jego prośbę.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-05-2011, 07:20 AM przez admin.
mirek
08-19-2011, 08:20 AM #4

Posty użytkownika "Mirek" usunięte na jego prośbę.

ascoli
Miedziany
2
08-19-2011, 07:29 PM

(08-18-2011, 11:13 PM)Tom Oldsmith Witaj serdecznie !

Witaj!!

wielkie dzieki za info, stornka to wresja testowa i kazde uwagi są na wagę złota :Uśmiech

Gilpytka brzmi smiesznie nieprawdasz Uśmiech

ascoli
08-19-2011, 07:29 PM #5

(08-18-2011, 11:13 PM)Tom Oldsmith Witaj serdecznie !

Witaj!!

wielkie dzieki za info, stornka to wresja testowa i kazde uwagi są na wagę złota :Uśmiech

Gilpytka brzmi smiesznie nieprawdasz Uśmiech

Emmix
Świeży właściciel lutownicy
372
08-20-2011, 05:33 PM
Miałem podobnie jak Tom. Nie biżuteria jest najpiękniejsza na Twojej stronie lecz te modelki Uśmiech
Emmix
08-20-2011, 05:33 PM #6

Miałem podobnie jak Tom. Nie biżuteria jest najpiękniejsza na Twojej stronie lecz te modelki Uśmiech

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: