Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie SREBRNE FORUM WŁASNORĘCZNIE wisiorek #4

wisiorek #4

wisiorek #4

Emmix
Świeży właściciel lutownicy
372
05-14-2009, 10:29 AM
[Obrazek: ewis3-0.jpg]

Choć ideałem jeszcze nie jest, to wreszcie zrobiłem coś, z czego jestem zadowolony.
Podoba mi się głównie kamień, tajemniczy prehnit z Przylądka Dobrej Nadziei.
Zieleń pełna głębi i magii.

Srebra nie ma tam wiele, i miejscami nie jest najrówniej, ale jest umieszczone stabilnie i nie razi pewna prostota wykonania.

Ale przejdźmy do zdjęć:

[Obrazek: ewis3-2.jpg]

[Obrazek: ewis3-3.jpg]

[Obrazek: ewis3-4.jpg]
Emmix
05-14-2009, 10:29 AM #1

[Obrazek: ewis3-0.jpg]

Choć ideałem jeszcze nie jest, to wreszcie zrobiłem coś, z czego jestem zadowolony.
Podoba mi się głównie kamień, tajemniczy prehnit z Przylądka Dobrej Nadziei.
Zieleń pełna głębi i magii.

Srebra nie ma tam wiele, i miejscami nie jest najrówniej, ale jest umieszczone stabilnie i nie razi pewna prostota wykonania.

Ale przejdźmy do zdjęć:

[Obrazek: ewis3-2.jpg]

[Obrazek: ewis3-3.jpg]

[Obrazek: ewis3-4.jpg]

admin
Administrator
621
05-14-2009, 12:22 PM
Kamień rzeczywiście jest piękny. Choć widzę jakieś skazy na tylnej części Uśmiech
Ale naturalne kamienie rzadko są idealne.
admin
05-14-2009, 12:22 PM #2

Kamień rzeczywiście jest piękny. Choć widzę jakieś skazy na tylnej części Uśmiech
Ale naturalne kamienie rzadko są idealne.

Ewa
Unregistered

05-15-2009, 07:19 AM
Mi się podoba. Nawet te nierówności podkreślają to, że nie jest to jakaś masówka,ale unikalny wyrób. A to jest dla mnie ważne.
Ewa
05-15-2009, 07:19 AM #3

Mi się podoba. Nawet te nierówności podkreślają to, że nie jest to jakaś masówka,ale unikalny wyrób. A to jest dla mnie ważne.

kliw
Moderator
32
05-15-2009, 02:02 PM
Kamień śliczny i jak na początkującego do tego samouka nie pozostaje nic tylko pogratulować Uśmiech Podpisuję się pod wypowiedzią Ewy dlatego mi też sie podoba
kliw
05-15-2009, 02:02 PM #4

Kamień śliczny i jak na początkującego do tego samouka nie pozostaje nic tylko pogratulować Uśmiech Podpisuję się pod wypowiedzią Ewy dlatego mi też sie podoba

mała123
Miedziany
2
06-09-2009, 10:14 AM
Muszę przyznać, że miło popatrzeć na efekt końcowy Twoich zmagań ze srebrem.
Robią wrażenie Uśmiech gratuluje pomysłu i zapału do tak misternej sztuki jaką wykonujesz.
Zastanawiamy się tylko z koleżanką nad czym teraz pracujesz, czym nas teraz zaskoczysz?
mała123
06-09-2009, 10:14 AM #5

Muszę przyznać, że miło popatrzeć na efekt końcowy Twoich zmagań ze srebrem.
Robią wrażenie Uśmiech gratuluje pomysłu i zapału do tak misternej sztuki jaką wykonujesz.
Zastanawiamy się tylko z koleżanką nad czym teraz pracujesz, czym nas teraz zaskoczysz?

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości