Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gdzie sprzedawać wyroby
Magda ściągnij sobie za darmo program XnView. Jak zrobisz zdjęcie to otwórz je w tym programie. Kliknij "Obraz", potem "zmień rozmiar" i jedziesz! Bardzo dobry programik do obróbki zdjęć. Nawet taka ciapa informatyczna jak ja załapała, co i jak.
Odpowiedz
Progrm ściągnę ,ale jestem blondynką a to dobrze nie wróży, mogę nie załapać.
Odpowiedz
Spróbuj otworzyć mały sklepik na jakiejś darmowej platformie. Na początek wystarczy. Później zacznij go promować na forach i blogach, zgarniesz ciekawy ruch. W między czasie popracuj nad zdjęciami i wszystko powoli ruszy do przodu.
Odpowiedz
Wszystko fajnie extra, ale jeszcze jedna rzecz mnie nurtuje... jeżeli robię w srebrze co z cechą i przede wszystkim Urzędem Skarbowym. Jak rozwiązaliście ten problem?
Odpowiedz
Firma lub szara strefa. ;]
Odpowiedz
No właśnie:-( Na szarą strefę nie mogę sobie pozwolić a firma wiadomo - drogi interes.
Odpowiedz
Możesz jeszcze sprzedawać tak jak ja umowa o dzieło z galeriami lub sklepami. Nic nie kosztuje a legalne.
Odpowiedz
Z tego co wiem, to w srebrze nie można na umowę o dzieło.
Odpowiedz
(07-09-2012, 10:59 PM)kageki napisał(a): Z tego co wiem, to w srebrze nie można na umowę o dzieło.
Jeśli galeria już ma umowę płaci wat i sprzedaje srebro to ty tylko dorzucasz swoje na umowę o dzieło ja tak robię i jest ok. i to juz długo tak robię.
Odpowiedz
Madziu.... a co z cechą?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości