Prace ręcznie wykonane........
Prace ręcznie wykonane........
(05-14-2014, 08:47 PM)KrZyS ale dla pana prezesa PKN Orlen taniocha
a dla pani z biedronki mam cos takiego
(05-14-2014, 08:47 PM)KrZyS ale dla pana prezesa PKN Orlen taniocha
widzę,że wszyscy czegoś chcą od "biednego " Cactoos'a. Wizytownik i przywieszka wyglądają super. Przy odwłoku tych pszczół mocno musiałeś sie napracować łącząc bursztyny. Fajnie to wyglada, bardzo naturalnie, jeżeli o to chodziło. Jeżeli to nie tajemnica to czym kleisz bursztyny?
Widać, że Cactoos dużo wie to chcę żeby jeszcze trochę wiedzy dorzucił. Od fachowca z dużym doświadczeniem to i masówka odlewana może czegoś nauczyć. Wiele z wiedzy Cactoosa już mi się przydało to jeszcze trochę nie zaszkodzi a prośba o foto jest poważna i mam nadzieję, że coś wrzuci a nie oczekuję dzieł sztuki tylko zwykła ciekawość mną kieruje.
(05-14-2014, 09:15 PM)cactoos(05-14-2014, 08:47 PM)KrZyS ale dla pana prezesa PKN Orlen taniocha
Aliści to odlew, co w opinii kilku naszych kolegów dyskwalifikuje to jako biżuterię godną uwagi. Mnie się podoba, ale ja prosty kmieć jestem.

(05-14-2014, 09:15 PM)cactoos(05-14-2014, 08:47 PM)KrZyS ale dla pana prezesa PKN Orlen taniocha
Aliści to odlew, co w opinii kilku naszych kolegów dyskwalifikuje to jako biżuterię godną uwagi. Mnie się podoba, ale ja prosty kmieć jestem.

@Erddill po mocnej wymianie zdań ostatnio znowu nas zaskakujesz. Piękna robota mimo odlewów. Brakuje SZ. K. Cactoos'a. Byłby zachwycony, że dopioł swego, mówiąc o wyższości "Swiąt Wielkiej Nocy nad Świętami Bożego Narodzenia"
Zaskauj nas tak dalej, z przyjemnością się to ogląda 
Oglądając wasze prace i cały wątek ze świeczką kusi mnie, żeby zrobić coś większego niż te drobiazgi, które robiłem do teaz.