Terapia anty-srebrna zakonczona niepowodzeniem
Terapia anty-srebrna zakonczona niepowodzeniem
(02-10-2016, 08:06 PM)olax Chyba nie do końca oczekuję po biżuterii takiej perfekcji w symetrii i detalach. Bardziej się liczy ogólne wrażenie i dopasowanie elementów.
(02-10-2016, 08:06 PM)olax Chyba nie do końca oczekuję po biżuterii takiej perfekcji w symetrii i detalach. Bardziej się liczy ogólne wrażenie i dopasowanie elementów.
a ja zwrocilem uwage na cos innego. Technicznie jak zawsze bez zarzutu, ale jest jedna rzecz ktora mi sie nie podoba ale jest bardzo trudna i "abstrakcyjna" w wykonaniu. Chodzi o mine pani. Tu jest ten sam problem ktory jest w miazdzacej wiekszosci kamei [kamei? nie wiem jak to sie odmienia]. Mina Twojej pani jest taka, jakby odechcialo jej sie zyc i byla w momencie "uch" jak mi zle. To i tak lepiej niz kamee [kameje?] gdzie w wiekszosci maja mine jak kot srajacy na pustyni. Od razu mowie, nie wiem co ani jak zrobic, zeby pani byla troche bardziej zadowolona, ale cos mi tu nie pasuje chociaz w sumie jest dobrze.
(02-11-2016, 10:59 AM)kfadrat a ja zwrocilem uwage na cos innego. Technicznie jak zawsze bez zarzutu, ale jest jedna rzecz ktora mi sie nie podoba ale jest bardzo trudna i "abstrakcyjna" w wykonaniu. Chodzi o mine pani. Tu jest ten sam problem ktory jest w miazdzacej wiekszosci kamei [kamei? nie wiem jak to sie odmienia]. Mina Twojej pani jest taka, jakby odechcialo jej sie zyc i byla w momencie "uch" jak mi zle. To i tak lepiej niz kamee [kameje?] gdzie w wiekszosci maja mine jak kot srajacy na pustyni. Od razu mowie, nie wiem co ani jak zrobic, zeby pani byla troche bardziej zadowolona, ale cos mi tu nie pasuje chociaz w sumie jest dobrze.
. (robiac ten model balem sie ,zeby mi nos jakis taki semicki nie wyszedl
)
(02-11-2016, 10:59 AM)kfadrat a ja zwrocilem uwage na cos innego. Technicznie jak zawsze bez zarzutu, ale jest jedna rzecz ktora mi sie nie podoba ale jest bardzo trudna i "abstrakcyjna" w wykonaniu. Chodzi o mine pani. Tu jest ten sam problem ktory jest w miazdzacej wiekszosci kamei [kamei? nie wiem jak to sie odmienia]. Mina Twojej pani jest taka, jakby odechcialo jej sie zyc i byla w momencie "uch" jak mi zle. To i tak lepiej niz kamee [kameje?] gdzie w wiekszosci maja mine jak kot srajacy na pustyni. Od razu mowie, nie wiem co ani jak zrobic, zeby pani byla troche bardziej zadowolona, ale cos mi tu nie pasuje chociaz w sumie jest dobrze.
. (robiac ten model balem sie ,zeby mi nos jakis taki semicki nie wyszedl
)
no wiec wlasnie, to jest tak abstrakcyjne i niemozliwe do "zlapania" ze nawet jakbym chcial [a chce] jakos Ci podpowiedziec, to sie po prostu nie da. Dla mnie idealem w kategorii kamea jest usmiech mony lisy, taki delikatny ale widac ze to usmiech a nie grymas przy 3tygodniowym zaparciu ;]
(02-11-2016, 11:19 AM)kfadrat no wiec wlasnie, to jest tak abstrakcyjne i niemozliwe do "zlapania" ze nawet jakbym chcial [a chce] jakos Ci podpowiedziec, to sie po prostu nie da. Dla mnie idealem w kategorii kamea jest usmiech mony lisy, taki delikatny ale widac ze to usmiech a nie grymas przy 3tygodniowym zaparciu ;]
. pomysle jak ta Monike przeniesc z jej usmiecham .
(02-11-2016, 11:19 AM)kfadrat no wiec wlasnie, to jest tak abstrakcyjne i niemozliwe do "zlapania" ze nawet jakbym chcial [a chce] jakos Ci podpowiedziec, to sie po prostu nie da. Dla mnie idealem w kategorii kamea jest usmiech mony lisy, taki delikatny ale widac ze to usmiech a nie grymas przy 3tygodniowym zaparciu ;]
. pomysle jak ta Monike przeniesc z jej usmiecham .
Leonardo był homo a Mona to facet w damskich ciuszkach z głupim wyrazem twarzy.
Erddill dawaj więcej. Dyskusja robi się coraz bardziej interesująca 

Tak !!!. To wyraz ekstazy jakby Leonardo majstrował przy genitaliach Mony 
Leonardo mnie zawsze fascynował i mam wielki podziw w odniesieniu do jego
osiągnięć. Mam kilka albumów z jego dziełami. Przynajmniej dwa życiorysy i
traktat o malarstwie ( bardzo ciekawy ) ale MonyLis nigdy mi nie leżał