kilka nowych pomysłów
kilka nowych pomysłów
Nie jest to specjalnie odkrywcze, ale musiałem spróbować.
czekając na prace konkursowe różne dziwne pomysły przychodziły mi do głowy. Chciałem zrobić najmniejszy pierścionek, niestety nie miałem tak małej dłoni. Korzystając z pasiaków od Rubicona zrobiłem coś takiego
Nie jest to specjalnie odkrywcze, ale musiałem spróbować.
(05-20-2015, 09:49 PM)kriss czekając na prace konkursowe różne dziwne pomysły przychodziły mi do głowy. Chciałem zrobić najmniejszy pierścionek, niestety nie miałem tak małej dłoni. Korzystając z pasiaków od Rubicona zrobiłem coś takiegoNie jest to specjalnie odkrywcze, ale musiałem spróbować.
, , ,
dzięki Rubicon za pasiaka
(05-20-2015, 09:49 PM)kriss czekając na prace konkursowe różne dziwne pomysły przychodziły mi do głowy. Chciałem zrobić najmniejszy pierścionek, niestety nie miałem tak małej dłoni. Korzystając z pasiaków od Rubicona zrobiłem coś takiegoNie jest to specjalnie odkrywcze, ale musiałem spróbować.
, , ,
dzięki Rubicon za pasiaka
Wycyganiłem od Erddill'a kawałek blac wood na spinki, a wyszły kolczyki. Został jeszcze kawałek na spinki 
@Kolorowy jak obiecałem czarne drewno
Wycyganiłem od Erddill'a kawałek blac wood na spinki, a wyszły kolczyki. Został jeszcze kawałek na spinki