Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie SREBRNE FORUM CAŁA RESZTA zamówienia-giełda

zamówienia-giełda

zamówienia-giełda

Strony (2): Wstecz 1 2
Bizon
Srebrny
36
03-07-2014, 07:47 PM
Raczej na bank temperatura. Ciężko nagrzać równomiernie tak duży element. Fajnie jest mieć piec do tego. My jednak zawsze, uparcie jechaliśmy na dwa palniki, plus obstawki z płytek. A, i tak falowało. Uśmiech
A tutaj przy tych rozmiarach...
Co do 800, dochodzi jeszcze lut do zrobienia. Do tego ewentualne zdobienia ciężko będzie poszukać odlane z 800. Chyba, że ma się swoją odlewnię.
Kurde korci mnie zrobienie szkatułki.
Bizon
03-07-2014, 07:47 PM #11

Raczej na bank temperatura. Ciężko nagrzać równomiernie tak duży element. Fajnie jest mieć piec do tego. My jednak zawsze, uparcie jechaliśmy na dwa palniki, plus obstawki z płytek. A, i tak falowało. Uśmiech
A tutaj przy tych rozmiarach...
Co do 800, dochodzi jeszcze lut do zrobienia. Do tego ewentualne zdobienia ciężko będzie poszukać odlane z 800. Chyba, że ma się swoją odlewnię.
Kurde korci mnie zrobienie szkatułki.

admin
Administrator
621
03-08-2014, 07:40 AM
Myślę, że takie tematy jak najbardziej pasują do działu " PYTANIA - OGŁOSZENIA" , oczywiście gdyby była taka potrzeba zawsze mogę zrobić dodatkowy dział.

Na potrzeby archiwum, bo allegro za jakiś czas skasuje fotki:

[Obrazek: szkatulka.jpg]

[Obrazek: kaseta-stanislawa.jpg]
Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-08-2014, 07:42 AM przez admin.
admin
03-08-2014, 07:40 AM #12

Myślę, że takie tematy jak najbardziej pasują do działu " PYTANIA - OGŁOSZENIA" , oczywiście gdyby była taka potrzeba zawsze mogę zrobić dodatkowy dział.

Na potrzeby archiwum, bo allegro za jakiś czas skasuje fotki:

[Obrazek: szkatulka.jpg]

[Obrazek: kaseta-stanislawa.jpg]

Strony (2): Wstecz 1 2
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości