O biżuteri ogólnie
O biżuteri ogólnie
To kwestia gustu,ja z kolei bardzo lubię tradycyjne złoto oraz drobne wyroby ze srebra,głównie kolczyki i bransolety. To co teraz najlepiej się sprzedaje.
czy są one jeszcze modne? Lub czy istnieje jakaś forma nietaktu przez noszenie tego typu elementów biżuterii?
A powiedzcie mi co myślicie o noszeniu spinek i szpilek do krawata, bo zdarza mi się, że mam okazję ładnie się ubrać
czy są one jeszcze modne? Lub czy istnieje jakaś forma nietaktu przez noszenie tego typu elementów biżuterii?
(01-27-2013, 02:27 PM)Przemek A powiedzcie mi co myślicie o noszeniu spinek i szpilek do krawata, bo zdarza mi się, że mam okazję ładnie się ubraćczy są one jeszcze modne? Lub czy istnieje jakaś forma nietaktu przez noszenie tego typu elementów biżuterii?
. (01-27-2013, 02:27 PM)Przemek A powiedzcie mi co myślicie o noszeniu spinek i szpilek do krawata, bo zdarza mi się, że mam okazję ładnie się ubraćczy są one jeszcze modne? Lub czy istnieje jakaś forma nietaktu przez noszenie tego typu elementów biżuterii?
.