kilka nowych pomysłów
kilka nowych pomysłów
(06-20-2015, 09:12 PM)kriss@Kolorowy ten nie do lut to składanie. Kółka nie są polutowane żeby łatwiej było zdemontować zapięcia w razie naprawy, lub wymienić na inne
(06-20-2015, 09:12 PM)krissKriss, pozwól, że się wtrace. To koleczko powinno być lutowane, a na zawieszce nie. Wtedy zagięcie byłoby niewidoczne@Kolorowy ten nie do lut to składanie. Kółka nie są polutowane żeby łatwiej było zdemontować zapięcia w razie naprawy, lub wymienić na inne
(06-20-2015, 09:12 PM)krissKriss, pozwól, że się wtrace. To koleczko powinno być lutowane, a na zawieszce nie. Wtedy zagięcie byłoby niewidoczne@Kolorowy ten nie do lut to składanie. Kółka nie są polutowane żeby łatwiej było zdemontować zapięcia w razie naprawy, lub wymienić na inne

Dzięki za uwagi
( kółko jest zrobione z twardszego drutu i moja wina, że mniej starannie go złożyłem )
@silverpaul w zasadzie masz rację, ale zawieszka jest zrobiona z cienkiego płaskownika i gdybym ją przeciął łatwo by się rozgięła. Coś mi się wydaje, że muszę ją pospawać i nie będzie sprawy. 

Dzięki za uwagi
( kółko jest zrobione z twardszego drutu i moja wina, że mniej starannie go złożyłem )
Przy tak nietypowych kształtach zawsze jest z tym problem. Na uchu wiszą prawie idealnie. Odchylenie nie przekracza 1 lub 2 stopnie )
@Orafo jak miałem wszystkie elementy gotowe powiesiłem całość na drucie aż znalazłem środek ciężkości i tam dolutowałem kółka ( od spodu jest ramka dla tego łatwo to było zrobić. było o co zaczepić drut
Przy tak nietypowych kształtach zawsze jest z tym problem. Na uchu wiszą prawie idealnie. Odchylenie nie przekracza 1 lub 2 stopnie )