Pytanko
Pytanko
(01-25-2015, 11:18 PM)Greg (mój komplet nr 60\40 gruba, 20\14, 10\7, chodliwa 5\3, i 1\0)
Nie rozumie. Co ta za parametry.
To są oznaczenia ziarnistości past diamentowych od najgrubszej do najdrobniejszej
(01-25-2015, 11:18 PM)Greg (mój komplet nr 60\40 gruba, 20\14, 10\7, chodliwa 5\3, i 1\0)
Nie rozumie. Co ta za parametry.
To są oznaczenia ziarnistości past diamentowych od najgrubszej do najdrobniejszej
(01-26-2015, 02:52 PM)Greg Panowie Pampalini i orafo jak dobrze się domyślam to gdy będzie gotowy "projekt" pneumosztychel wstawcie jakieś fotki, filmik i ocene tego urządzenia może więcej osób z Srebrnie będzie chciało zamówić pneumosztychel u orafo
Pampalini oto mój sztychl, działa i jestem z niego zadowolony. Dla ciebie zrobię z czasem: zawsze coś wyskakuje to niema materiałów, albo tokarz ''choruje'', lub inne sprawy na głowię. Ale ważniejszy perdolki dla twego kompletu gotowe. Czy masz możliwość odebrać paczkę z dworca
(01-27-2015, 07:17 PM)orafo Pampalini oto mój sztychl, działa i jestem z niego zadowolony. Dla ciebie zrobię z czasem: zawsze coś wyskakuje to niema materiałów, albo tokarz ''choruje'', lub inne sprawy na głowię. Ale ważniejszy perdolki dla twego kompletu gotowe. Czy masz możliwość odebrać paczkę z dworca
(01-27-2015, 07:17 PM)orafo Pampalini oto mój sztychl, działa i jestem z niego zadowolony. Dla ciebie zrobię z czasem: zawsze coś wyskakuje to niema materiałów, albo tokarz ''choruje'', lub inne sprawy na głowię. Ale ważniejszy perdolki dla twego kompletu gotowe. Czy masz możliwość odebrać paczkę z dworca