Pierścionek zaręczynowy z perłą?
Pierścionek zaręczynowy z perłą?
Świetnie, dziękuję za niezwykle merytoryczny post. Rzeczywiście nie ma jubilerów, których można polecić, nie ma lepszych i gorszych? Po prostu idzie się do pierwszego lepszego jubilera i tyle?
Nie wydaje mi się, żebym zadał wielce niestosowne pytanie.
Jeśli ktoś nie chce pisać na forum, proszę priv.
Pozdrawiam,
!!!Chcesz ciekawych pomysłów ? Ależ proszę bardzo - pierścionek z perłą a nawet dwoma perłami
!!!
https://www.flickr.com/photos/128418127@...956928421/
Skoro już pewnym jest co do metalu ( białe złoto) to upewnij się że będzie to złoto palladowe ( czyli metalem "wybielającym" bedzie szlachetny pallad), a nie z domieszką niklu i cynku co znacznie zuboży szlachetność metalu, a czasem także może uczulać osoby na to podatne, co do kamienia to spróbuj może z jakimś opalem ognistym, w jakiejś ciekawe oprawie, nie musi być wielki , byle tylko jego opalizacja wprawiła twoją białowłosą w zachwyt...
(05-18-2015, 10:34 AM)janczo Świetnie, dziękuję za niezwykle merytoryczny post. Rzeczywiście nie ma jubilerów, których można polecić, nie ma lepszych i gorszych? Po prostu idzie się do pierwszego lepszego jubilera i tyle?
Pozdrawiam,
(05-18-2015, 10:34 AM)janczo Świetnie, dziękuję za niezwykle merytoryczny post. Rzeczywiście nie ma jubilerów, których można polecić, nie ma lepszych i gorszych? Po prostu idzie się do pierwszego lepszego jubilera i tyle?
Pozdrawiam,