rodowanie srebra
rodowanie srebra
Adax -to jest forum gdzie ludzie niejednokrotnie się uczą a nie dyskusja rzeczoznawców -Ty się nigdy nie uczyłeś?Oni robią to z chęci poznania tematu często z zamiłowania.Nie każdy ma możliwość branie lekcji od mistrza a to jest miejsce gdzie można zapytać o wszystko co z tematem się łączy bez względu na lata praktyki
ja mam taką polerke z wkładem z orzecha i powiem ci że metki się niszczą jak wrzucisz i bedziesz polerował, to musi w takiej polerce ze 3-4 godziny pochodzic, metka po wyjęciu jest zchetana na maksa i od razu do wymiany. Niestety mam ten sam problem co ty , biżury w gablotach czernieją. Wypróbowałem juz chyba wszystko, pozostaje chyba tylko rodowanie jednak
nie interesuje mnie to że to kłopotliwe przy naprawach bo mam wzory które nie będą się psuć
Pozdrawiam
Witam czy może mi ktoś polecić sprawdzoną firmę z Warszawy lub okolic która posrebrza srebro? mam dosyć śniedzenia materiału który leży w gablotach. z góry dziękuję za odpowiedź
nie interesuje mnie to że to kłopotliwe przy naprawach bo mam wzory które nie będą się psuć
Pozdrawiam 
(02-06-2016, 01:42 AM)cactoos(02-05-2016, 12:02 PM)Sąsiad Witam czy może mi ktoś polecić sprawdzoną firmę z Warszawy lub okolic która posrebrza srebro?
A po kiego posrebrzać srebro?
(02-06-2016, 01:42 AM)cactoos(02-05-2016, 12:02 PM)Sąsiad Witam czy może mi ktoś polecić sprawdzoną firmę z Warszawy lub okolic która posrebrza srebro?
(02-06-2016, 09:58 AM)Leszek-mnie się wydaje,że kolega Sąsiad,chciał napisać o rodowaniu srebra, a nie o posrebrzeniu srebra, z tekstu to można wyczytać.(02-06-2016, 01:42 AM)cactoos(02-05-2016, 12:02 PM)Sąsiad Witam czy może mi ktoś polecić sprawdzoną firmę z Warszawy lub okolic która posrebrza srebro?
Cactoos by się srebro nie matowiło na wystawie.
Mi się podoba pomysł gabloty wystawowej z gazem obojętnym.
(02-06-2016, 09:58 AM)Leszek-mnie się wydaje,że kolega Sąsiad,chciał napisać o rodowaniu srebra, a nie o posrebrzeniu srebra, z tekstu to można wyczytać.(02-06-2016, 01:42 AM)cactoos(02-05-2016, 12:02 PM)Sąsiad Witam czy może mi ktoś polecić sprawdzoną firmę z Warszawy lub okolic która posrebrza srebro?
Cactoos by się srebro nie matowiło na wystawie.
Mi się podoba pomysł gabloty wystawowej z gazem obojętnym.