Książka Andrzeja Bandkowskiego Biżuteria artystyczna - kurs wytwarzania
Książka Andrzeja Bandkowskiego Biżuteria artystyczna - kurs wytwarzania
dzięki luffy za kontakt, zadzwoniłem; no faktycznie można powiedzieć że jest w Polsce "szkoła złotnicza"
ale
- to zasadnicza szkoła zawodowa dla młodzieży po gimnazjum, a więc trzy lata poświęcone są nie wyłącznie złotnictwu ale także normalnej edukacji, złotnictwo jest jednym z przedmiotów ( trochę jak w liceach plastycznych)
- szkoła wydaje świadectwa normalne a jak ktoś zda egzamin fachowy dostaje zaświadczenie że ma kwalifikacje zawodowe , ale nie jest to dyplom czeladnika
- w tym roku naboru nie było
- jest tylko jedna ( druga ) klasa
- wyposażenie - jak napisałeś
no biednie ale coś jest
w dalszym ciągu nie widać ani nie słychać o pomaturalnej, regularnej, kilkuletniej, profesjonalnej, szkole dla dorosłych
(12-19-2014, 05:06 PM)Luffy No bo to zawodowka wiec logiczne ze sa tez normalne przedmioty ale praktyki i ogolnie zawodu jest duzo. Nie zaswiadczenie a zawod. Nie druga tylko trzecia (moja). A nabor byl i w zeszlym i w tym roku ale bylo za malo chetnych zeby utworzyc klase
(12-19-2014, 05:06 PM)Luffy No bo to zawodowka wiec logiczne ze sa tez normalne przedmioty ale praktyki i ogolnie zawodu jest duzo. Nie zaswiadczenie a zawod. Nie druga tylko trzecia (moja). A nabor byl i w zeszlym i w tym roku ale bylo za malo chetnych zeby utworzyc klase
ja to nie wiem jak teraz sobie reklame zrobic bo niby mam dostep do warsztatu prawie 24/7 ale nie mam zamowien...
podstawowy błąd - nie dokumentowanie fotograficzne prac, wraz z opisem - bo za parędziesiąt lat nie będziesz pamiętał kiedy to robiłeś , i wystawianie gdzie się tylko da, jak poszukasz to za darmo ( Galeria Debiutantów na ZSC) ale do spółki z kimś nieduże stoisko, jak będziesz siedział w pracowni to Klienci nigdy o Tobie się nie dowiedzą, no i strona w sieci niezbędna