Coś tam wyskrobałem.
Coś tam wyskrobałem.
Rok z hakiem temu ja też jeszcze nie wiedziałem a tu prosze okazalo się że potrafie
(01-10-2016, 06:08 PM)kolorowy a ściślej mówiąc rylcem o napędzie pneumatycznym (orafo takowe robi) coś w "stylu" max grawera
(01-10-2016, 06:27 PM)Pampalini Rok z hakiem temu ja też jeszcze nie wiedziałem a tu prosze okazalo się że potrafie![]()
![]()
![]()
(01-10-2016, 06:08 PM)kolorowy a ściślej mówiąc rylcem o napędzie pneumatycznym (orafo takowe robi) coś w "stylu" max grawera
(01-10-2016, 06:27 PM)Pampalini Rok z hakiem temu ja też jeszcze nie wiedziałem a tu prosze okazalo się że potrafie![]()
![]()
![]()
(01-11-2016, 11:32 AM)orafo Leszku, sprzęt superowy, warto wziąć go pod uwagę, jak tylko będę miał czas zrobię sensowny opis.
(01-11-2016, 11:32 AM)orafo Leszku, sprzęt superowy, warto wziąć go pod uwagę, jak tylko będę miał czas zrobię sensowny opis.
Od dawna obiecuje napisać posta o tej pneumograwerce, odkładam bo brakuje przyzwoitych fotosów albo czasu, po prostu zasuwam jak wiatrak za śmieszny pieniądz (zakucie kamieni w masówce, dobrze chociaż w domu), poproszę jeszcze odrobinie cierpliwości.

Psze bardzo może komuś sie spodoba.
Obraz nie najlepszy bo smartfonem kręcone ale kij z tym.
Miłego oglądania 
https://youtu.be/ZW94uND8E3w