IV Konkurs Jubilerski
IV Konkurs Jubilerski
(05-10-2018, 08:57 PM)Vivian Dawno mnie nie było, ale napotkałam informacje o konkursie i zajrzałam z ciekawości.
Przecudnej urody prace. Mnie urzekła głównie ta:
Pampalini - Pierścionek z kamykami
Może dlatego, że lubię błyskotki. Ale wszystkie są piękne!
Wchodzę na forum, stary baner konkursu "świeci" nadal.
Klikam ma niego i mam regulamin i zasady udziału.... Odnośnika do zdjęć doszukać się ciężko.
Jeśli to nie jest duży problem, poproszę Panie Adminie o podlinkowanie w pierwszym poście galerii i wyników.
(03-17-2019, 07:00 PM)szrapnel Wchodzę na forum, stary baner konkursu "świeci" nadal.
Klikam ma niego i mam regulamin i zasady udziału.... Odnośnika do zdjęć doszukać się ciężko.
Jeśli to nie jest duży problem, poproszę Panie Adminie o podlinkowanie w pierwszym poście galerii i wyników.
(03-17-2019, 07:11 PM)GRAWERka(03-17-2019, 07:00 PM)szrapnel Wchodzę na forum, stary baner konkursu "świeci" nadal.
(03-17-2019, 07:11 PM)GRAWERka(03-17-2019, 07:00 PM)szrapnel Wchodzę na forum, stary baner konkursu "świeci" nadal.
Dzięki za odświeżenie wspomnień :-)
Prezentacje prac można obejrzeć:
http://www.srebrnie.pl/showthread.php?tid=3428
Ogólnie wszystkie prezentacje są w wątkach na górze:
http://www.srebrnie.pl/forumdisplay.php?fid=9
Baner konkursowy chyba został gdzieś w pamięci przeglądarki, bo ze strony był zdjęty.
A co myślicie o konkursie letnim - bez nagród- tylko za dyplom i wieczną chwałę?
Forum trochę przycichło, pewnie i moje zaniedbania, bo inne priorytety mam ostatnio, ale nie umiera całkiem jeszcze!
To nie forum przycichło, tylko cała branża
Jestem otwarty na propozycje.
To nie forum przycichło, tylko cała branża