Cicho na forum
Cicho na forum
Ostatnio jak wchodzę na Srebrnie i naciskam dzisiejsze posty nic się nie wyświetla, zrobiło się cicho a wokół wszędzie słychać o robieniu ,,biżuterii", czasami odnoszę wrażenie, że pół Polski produkuje ,,biżuterię" a następne pół jest do tego zewsząd zachęcane. Wczoraj ktoś po kilkudniowym kursie tworzenia ,,biżuterii" powiedział ,, jak się wejdzie do jubilera wszystko takie piękne, nie wiedziałem, że też potrafię takie robić". Krótko mówiąc jak nic nie potrafisz rób ,, biżuterię".
(04-08-2014, 10:03 PM)szafir Ostatnio jak wchodzę na Srebrnie i naciskam dzisiejsze posty nic się nie wyświetla, zrobiło się cicho a wokół wszędzie słychać o robieniu ,,biżuterii",
(04-08-2014, 10:03 PM)szafir Ostatnio jak wchodzę na Srebrnie i naciskam dzisiejsze posty nic się nie wyświetla, zrobiło się cicho a wokół wszędzie słychać o robieniu ,,biżuterii",
Robią, robią... robią biżu, biżuty i inne takie. Prawdziwi artyści i nawet nie dyskutuj bo tak miało być i ch... A inspiracje i energię czerpią z drzew i kwiatów. Buuhaha !
Zadałem ostatnio informację o śmierci dwóch brachów z naszej branży ale wydaje mi się,
że padają jak muchy, tylko ja o tym nie wiem. Dowód? Forum zamarło. Może to mundial?
Piszcie - do stu tysięcy worków granulatu - bo ja wiecznie żył nie będę. Admin! Pobudka!
Też mnie to znowu trochę dziwi, albo mundial albo sezon się zaczął i ludziska nie mają czasu ale u mnie też będzie gorzej choć zaglądać na forum będę. Marzy mi się umieścić trochę fotorelacji tylko ten czas ale jak się trochę ogarnę to zamieszczę jakieś nauki dla innych. Możliwe też, że zaczęły się urlopy. Nordwinda nie widać na forum ale u niego chyba wszystko w porządku? pewnie coś tam klepie, zakupił ze dwa wory granulatu, stopił, zwalcował i coś tam klepie.