kilka nowych pomysłów
kilka nowych pomysłów

podoba mi się ta kobieta ciężarna Pana Sumeradzkiego ...ale wcale nie pod kątem "bzykania" ,jak rzecze NIE-pismaczka ...inne prace również trzymają poziom ,fajne...lubię takie wielomateriałowe armatury o wybitnie dekoracyjnym charakterze
...a może to nie anioły tylko jakieś skrzydlate boginki (Eris ,Iris lub Nike) ...one były wymyślone przed gender-aniołami
...a bursztynowe ołtarze to przecież nie dla duchownych, wszak oni ubóstwo przyrzekali ...to dla Pana Boga i całego Ludu Bożego Kościoła !
...a wy Panowie układów szukacie ...wstyd 
(06-23-2014, 06:10 PM)kriss nie mów, że temu aniołowi można coś zarzucić
po za skrzydłami innych szat nie widzę
(06-23-2014, 06:10 PM)kriss nie mów, że temu aniołowi można coś zarzucić
po za skrzydłami innych szat nie widzę
Z ostatniej chwili. Nie lubię robić szablonowych wzorów dlatego wrzucam coś co chętnie poddam krytyce.
(08-22-2014, 08:19 PM)kriss Z ostatniej chwili. Nie lubię robić szablonowych wzorów dlatego wrzucam coś co chętnie poddam krytyce.
, ,
elementy: srebro, drewno egzotyczne, cyrkonia i szmaragd syntetyczny.
Jestem ciekaw waszych opini co do wzorów odbiegajacych swoim kształtem od szablonu.

(08-22-2014, 08:19 PM)kriss Z ostatniej chwili. Nie lubię robić szablonowych wzorów dlatego wrzucam coś co chętnie poddam krytyce.
, ,
elementy: srebro, drewno egzotyczne, cyrkonia i szmaragd syntetyczny.
Jestem ciekaw waszych opini co do wzorów odbiegajacych swoim kształtem od szablonu.

@Olax mogłem poprosić kolegę o wyciecie frezarką, ale jako stary złotnik lubię ręczną robotę. Daje większą satysfakcje, chociaz zabiera więcej czasu 
zrobię kilka fotek, ale po niedzieli, bo mam go w pracowni
ps. kilka piłek złamałem i jedno wiertło 
dzięki @Leszek za kostruktywną krytykę