Utalentowani - kandydatury i prezentacje.
Utalentowani - kandydatury i prezentacje.
(09-11-2014, 02:22 PM)kriss Jestem trochę zażenowany tymi pochwałami. Tu na forum jest wielu utalentowanych ludzi. Nie piszę złotników, bo to forum jubilerów, brązowników, kowali i innych pokrewnych zawodów.

(09-11-2014, 02:22 PM)kriss Jestem trochę zażenowany tymi pochwałami. Tu na forum jest wielu utalentowanych ludzi. Nie piszę złotników, bo to forum jubilerów, brązowników, kowali i innych pokrewnych zawodów.

(09-12-2014, 08:31 AM)helmet Naprawdę fajne rzeczy są na stronie "krissart"....wcześniej nie widziałem, jestem pod wrażeniem.
(09-12-2014, 08:31 AM)helmet Naprawdę fajne rzeczy są na stronie "krissart"....wcześniej nie widziałem, jestem pod wrażeniem.

też mają serce

też mają serce
popieram kandydaturę ...w skali forum top-level
...łapki z koralowymi kulkami bombowe ! ...ale nie tylko one

Naprawdę piękna biżuteria

Pozdrawiam
https://www.facebook.com/studiodf/photos_stream
To nie giloszowanie ale może się przyda Leszkowi
Trochę gorąco na forum. Coś do pooglądania. Często oglądam takie filmy podpatrując warsztat innych.
film pokazuje jak przy pomocy prostych narzędzi można zrobić coś ciekawego a przy okazji obejrzeć sam stół/warsztat tej Pani.
Dodam od siebie, że fakturę na metalu uzyskała walcując metal razem z arkuszem papieru ściernego. Grube kryształy materiału
ściernego zostawiają taki wzór. Tylko ostrożnie żeby nie zniszczyć wałków
To nie giloszowanie ale może się przyda Leszkowi
do szybkiego zdobienia tarcz pod emalię

kogo ja widzę. Nie ja nie mam takich ciągot. Chciałem pokazać prace Pani, która prostymi środkami
/masa do repusowania dobrze się sprawdzaŚWIĘCI PAŃSCY
kogo ja widzę. Nie ja nie mam takich ciągot. Chciałem pokazać prace Pani, która prostymi środkami
robi ciekawe rzeczy. Tak na marginesie czekam na kolejne "miedziane listki"
/masa do repusowania dobrze się sprawdza
przy 45 stopniach. /