kilka nowych pomysłów
kilka nowych pomysłów
Kriss sorry to moje subiektywne odczucie ale jakoś mi się nie komponuje, nie trafiony wg mnie. Nie podoba mi się, bez urazy. Lepiej jakby u góry było więcej kontrastu. Może inny kamień? a może to kwestia zdjęcia?
(10-01-2014, 07:47 PM)kriss Kolejny z serii drewnianych pierścionków
, ,
trochę kamyków srebra i drewno ( bez kręconych drucików tym razem)
Próbuję podjąć wyzwanie jakie rzucił mi Erddill
.... no nie ladnie , wysoko "podniosles poprzeczke "
. Interesujaco zagral kamien z faktura wnetrza ,plus ciekawie "rozbicie" ksztaltu czaszy ... hmmmmm , pomyslmy
(10-01-2014, 07:47 PM)kriss Kolejny z serii drewnianych pierścionków
, ,
trochę kamyków srebra i drewno ( bez kręconych drucików tym razem)
Próbuję podjąć wyzwanie jakie rzucił mi Erddill
.... no nie ladnie , wysoko "podniosles poprzeczke "
. Interesujaco zagral kamien z faktura wnetrza ,plus ciekawie "rozbicie" ksztaltu czaszy ... hmmmmm , pomyslmy

Oby takich krytyk więcej
Dzięki Erddill, ale nie do końca jestem przekonany czy to jest to. Twój pierścionek ma w sobie to "coś", a u mnie jak zauważył Srebrofigaro coś jest nie tak 
@ Srebrofigaro dziekuję , podoba mi się Twoja krytyka. Forum, to nie tylko wymiana wiedzy i umiejętności, ale i wrażeń
Oby takich krytyk więcej
Mnie się też design podoba i wbrew krytyce powiem, że nienachalna kolorystyka kamieni również.
Jakiś krwisty rubin w środku, wyglądałby jarmarcznie i naruszał delikatną harmonię wzoru.
Wypadałoby porodować tę miseczkę, bo drapana igłą powierzchnia szybko ściemnieje i straci efekt.
Robiłem kiedyś biżuty z drewnem egzotycznym i niektóre gatunki zawierają garbniki oksydujące
srebro. Nasz dąb na przykład, potrafi usmolić ręce beztroskiego stolarza, pracującego bez rękawic.