kilka nowych pomysłów
kilka nowych pomysłów
i o wiele łatwiej ćwiczyć oprawę kamieni
dzięki Greg za Twoje uznanie. Wcześnej wpominałem, że głównie robię w złocie, a to rodzaj relaksu i odskoczni. Srebro jest pięknym materiałem, w którym bezkarnie można eksperymentować. W złocie pomyłka może dużo kosztować
i o wiele łatwiej ćwiczyć oprawę kamieni
@Cactoos wspomniałeś o rodowaniu. Może i masz rację, ale ja osobiście wolę naturalne barwy metali bez uszlachetnień i nie wiem, czy całość nie zrobiła by się zbyt ciemna. Dzięki za uwgę o garbnikach w drewnie. Na razie zrobiłem tylko kilka pierścionków z drewnem i to tylko egzotycznym. I jak na razie te co sprzedałem to nie wiem czy zciemniały, a te co zostały są jeszcze białe 

Mam spokój ( cisza )
Moja druga połowa dała mi różę chalcedonową żebym coś z tego zrobił. I jak to z kobietami ( babami ) miałem dwa wyjścia ustąpić, albo nabawić się wrzodów. Wybrałem to pierwsze i powstało coś takiego
Mam spokój ( cisza )
(10-10-2014, 06:19 PM)kriss Moja druga połowa dała mi różę chalcedonową żebym coś z tego zrobił. I jak to z kobietami ( babami ) miałem dwa wyjścia ustąpić, albo nabawić się wrzodów. Wybrałem to pierwsze i powstało coś takiegoMam spokój ( cisza )
dla tych co nie wiedzą co to róża chalcedonowa to zaznaczam, że kamień odwróciłem, bo spód był ciekawszy
(10-10-2014, 06:19 PM)kriss Moja druga połowa dała mi różę chalcedonową żebym coś z tego zrobił. I jak to z kobietami ( babami ) miałem dwa wyjścia ustąpić, albo nabawić się wrzodów. Wybrałem to pierwsze i powstało coś takiegoMam spokój ( cisza )
dla tych co nie wiedzą co to róża chalcedonowa to zaznaczam, że kamień odwróciłem, bo spód był ciekawszy