Zuchwałe napady na sklepy jubilerskie
Zuchwałe napady na sklepy jubilerskie
olax, napisalas:
"...więc może nasze dzieci będą jeszcze marzyć, żeby nas Rosja zaorała"
Ja tylko napisze, ze wstyd mi za takich ludzi, ktorzy wypisuja takie "mądrosci"!
Fajnie o tym powiedzial kiedys WC, polecam obejrzec i dwa razy sie zastanowic zanim palnie sie taka glupote:
https://www.youtube.com/watch?v=q_HwF8SljGA
(11-10-2014, 12:52 PM)bafi olax, napisalas:
Ja tylko napisze, ze wstyd mi za takich ludzi, ktorzy wypisuja takie "mądrosci"!
Fajnie o tym powiedzial kiedys WC, polecam obejrzec i dwa razy sie zastanowic zanim palnie sie taka glupote:
(11-10-2014, 12:52 PM)bafi olax, napisalas:
Ależ tu gorąco, ale fajnie !!!!! Fakt faktem podzielam wasze spostrzeżenia, każde ma po części rację. Multi kulti się niestety nie sprawdza tylko jak sie z tego wymiksować ?
(11-10-2014, 09:53 PM)srebrofigaro Kiedy zobaczymy nagłówek: "Byli posłowie PO, PSL, SLD.....?!",
(11-10-2014, 09:53 PM)srebrofigaro Kiedy zobaczymy nagłówek: "Byli posłowie PO, PSL, SLD.....?!",
cactoos nie chcę Cię obrażać, ale to co napisałeś jest po prostu straszne ! Daj Boże żebyśmy się nigdy na żywo nie spotkali bo czyjaś głowa by musiała spaść i się poturlać. Niech już każdy zostanie przy swoim. To jest jak zderzenie dwóch innych światów i to grozi eksplozją.
Nie przybieram barw politycznych dla mnie one nie istnieją ale jako urzędujący politykas gdzieś na górze z uporem maniaka żądałbym od Rosji każdego dnia oddania wraku samolotu, dzień w dzień aż do skutku. To właśnie takie delikatnie mówiąc dziwne postępowanie ludzi na górze powoduje, że następują zmiany o których napisaliśmy wyżej. Nie ma co ulegać polityce Towarzystwa Wzajemnej Adoracji. Potrzeba nam postaw wyraźnych a nie nijakich.
(11-11-2014, 05:09 PM)srebrofigaro cactoos nie chcę Cię obrażać, ale to co napisałeś jest po prostu straszne !
szafir Nie przybieram barw politycznych dla mnie one nie istnieją
ale jako urzędujący politykas gdzieś na górze z uporem maniaka żądałbym
od Rosji każdego dnia oddania wraku samolotu, dzień w dzień aż do skutku.
(11-11-2014, 05:09 PM)srebrofigaro cactoos nie chcę Cię obrażać, ale to co napisałeś jest po prostu straszne !
szafir Nie przybieram barw politycznych dla mnie one nie istnieją
ale jako urzędujący politykas gdzieś na górze z uporem maniaka żądałbym
od Rosji każdego dnia oddania wraku samolotu, dzień w dzień aż do skutku.
(11-11-2014, 10:51 PM)szafir Nie przybieram barw politycznych dla mnie one nie istnieją ale jako urzędujący politykas gdzieś na górze z uporem maniaka żądałbym od Rosji każdego dnia oddania wraku samolotu, dzień w dzień aż do skutku. To właśnie takie delikatnie mówiąc dziwne postępowanie ludzi na górze powoduje, że następują zmiany o których napisaliśmy wyżej. Nie ma co ulegać polityce Towarzystwa Wzajemnej Adoracji. Potrzeba nam postaw wyraźnych a nie nijakich.
(11-11-2014, 10:51 PM)szafir Nie przybieram barw politycznych dla mnie one nie istnieją ale jako urzędujący politykas gdzieś na górze z uporem maniaka żądałbym od Rosji każdego dnia oddania wraku samolotu, dzień w dzień aż do skutku. To właśnie takie delikatnie mówiąc dziwne postępowanie ludzi na górze powoduje, że następują zmiany o których napisaliśmy wyżej. Nie ma co ulegać polityce Towarzystwa Wzajemnej Adoracji. Potrzeba nam postaw wyraźnych a nie nijakich.

cactoos, ja Ci tylko powiem jedno..."wylacz telewizje, wlacz myslenie"!
Dobry utwór, mówiąćy prawdę o smoleńsku. Polecam 
https://www.youtube.com/watch?v=MTmmCY562ek
A daj mi spokój! Nawet nie myślę oglądać kolejnych majaków profesorów,
którzy nie odróżniają sterty desek od drzewa a przyznają się, że są ekspertami
bo w dzieciństwie sklejali modele. O parówkach już nie ma co mówić. Laik jednak
łyknie każdy kit bo laik właśnie. Ja akurat przesiedziałem solidny kawał czasu
na wieży lotniska wojskowego i wiem jak wygląda lądowanie w trudnych warunkach.
Katastrofy winien jest pilot bo uwierzył drugiemu idiocie z Jaka, że może się udać.
Koniec pierdolenia!