Terapia anty-srebrna zakonczona niepowodzeniem
Terapia anty-srebrna zakonczona niepowodzeniem
Po raz kolejny podziwiam "puszki" myślę że to Twój znak rozpoznawalny.
Co do "drewniaków" super pomysły 2 i 3
W 1 jakoś ten kwiatek mi nie pasuje, to nie twój styl.
P.s
Jak z wyważeniem "3" bo widzę tam otwór na łańcuszek/rzemyk, nie przechyli się na bok, sprawdzałeś?
(10-13-2014, 07:56 AM)Imenoq Po raz kolejny podziwiam "puszki" myślę że to Twój znak rozpoznawalny.
P.s
Jak z wyważeniem "3" bo widzę tam otwór na łańcuszek/rzemyk, nie przechyli się na bok, sprawdzałeś?
zrobiłem go ,żeby było coś dla tzw. Cioci . Kwiatek dlatego że rysunek na drewnie wygląda jak roslina ( niezbyt widać na zdjeciu) . 3 wisi skośnie po przekątnej.
(10-13-2014, 07:56 AM)Imenoq Po raz kolejny podziwiam "puszki" myślę że to Twój znak rozpoznawalny.
P.s
zrobiłem go ,żeby było coś dla tzw. Cioci . Kwiatek dlatego że rysunek na drewnie wygląda jak roslina ( niezbyt widać na zdjeciu) . 3 wisi skośnie po przekątnej.
)
nie w plynie ) .
Bedac "dopingowanym" przez kriss-a (slow nie zacytuje ,bo sie uzyt. tygrysek niezdrowo bedzie ekscytowac
)
Zebralem sie w sobie ...... i po siedmiu latach przerwy
popelnilem smoka
[attachment=2246] [attachment=2247] [attachment=2248]
wspierajac kriss-a w jego dziele edukacyjnym dodam ,ze uzyte byly trzy rodzaje zdobienia powierzchni :
wzor skrzydel- robiony frezem protetycznym "rozyczka"
mat robiony- frezem z posypem diamentowym
korpus "satynowany" recznie tzw scotchem ( niestety
nie w plynie ) .