AMBERIF DESIGN AWARD 2015
AMBERIF DESIGN AWARD 2015

...to lepiej brzmi
no ,ale taki drapak również mógłby stanowić "obiekt biżuteryjny" ...kwestia mody i kultury 
...a tak na poważnie samo określenie "obiekt" jednoznacznie nasuwa mi skojarzenia do tzw. sztuki współczesnej w odniesieniu do rzeźby ...bo teraz nie tworzy się rzeźb tylko "objekty" właśnie
...to lepiej brzmi
...no i jakie są kryteria regulujące co jest a co nie jest "obiektem biżuteryjnym"? ...czy np. pięknie dekorowany kamienny toporek wbity w plecy jest "obiektem biżuteryjnym" czy nie, bo w końcu trupa dekoruje ?
wybaczcie sarkazm, ale przypomniałem sobie historię bursztynowego tampaxa...
(11-25-2014, 12:27 PM)Erddill " Mimesis
„Mimesis”: tak Arystoteles określił próbę odkrycia najbardziej podstawowych zasad i sił, które nami powodują...
Barbara Schmidt "
(11-25-2014, 12:27 PM)Erddill " Mimesis
„Mimesis”: tak Arystoteles określił próbę odkrycia najbardziej podstawowych zasad i sił, które nami powodują...
Barbara Schmidt "
(11-27-2014, 12:46 AM)olax(11-25-2014, 12:27 PM)Erddill " Mimesis
Barbara Schmidt "
Myślę, że powinni iść za ciosem i zrobić bursztynowego penisa.
Do tematu będzie pasował jak ulał, a i wpisze się idealnie w gusta jury i nowoczesne trendy.
![]()
(11-27-2014, 12:46 AM)olax(11-25-2014, 12:27 PM)Erddill " Mimesis
Barbara Schmidt "
Myślę, że powinni iść za ciosem i zrobić bursztynowego penisa.
Do tematu będzie pasował jak ulał, a i wpisze się idealnie w gusta jury i nowoczesne trendy.
![]()
(11-27-2014, 12:46 AM)olax Myślę, że powinni iść za ciosem i zrobić bursztynowego penisa.
![]()

(11-27-2014, 12:46 AM)olax Myślę, że powinni iść za ciosem i zrobić bursztynowego penisa.
![]()

(11-27-2014, 09:17 AM)Imenoq(11-27-2014, 12:46 AM)olax Myślę, że powinni iść za ciosem i zrobić bursztynowego penisa.
![]()
Mówisz i masz
http://amber-le.eu/pl/p/Penis-bursztynowy/387
Pytanie czy dla komisji rozmiar ma znaczenie???
(11-27-2014, 09:17 AM)Imenoq(11-27-2014, 12:46 AM)olax Myślę, że powinni iść za ciosem i zrobić bursztynowego penisa.
![]()
Mówisz i masz
http://amber-le.eu/pl/p/Penis-bursztynowy/387
Pytanie czy dla komisji rozmiar ma znaczenie???
...tak bedac pod wplywem naszego konkursu ... zajrzalem do wynikow konkursu amberifowego ..... prosze panstwa
pierwsza nagroda ...druga .... nie qumam o co chodzi .
Ale jak dla mnie wymiata nagroda "srebrna" - ślińcia zajela zaszczyne miejsce na podium . Arystoteles (ktorego to Pani kurator konkursu przywolala w opisie tematu) pewnie bylby duuuuumny .