Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie FORUM JUBILERSKIE POWITANIA Witam wszystkich

Witam wszystkich

Witam wszystkich

Domi91
Srebrny
25
03-26-2015, 11:31 PM
Witam wszystkich serdecznie Uśmiech
Domi91
03-26-2015, 11:31 PM #1

Witam wszystkich serdecznie Uśmiech

kafarleszno
Srebrny
36
03-27-2015, 11:05 AM
Cześć Uśmiech
kafarleszno
03-27-2015, 11:05 AM #2

Cześć Uśmiech

cactoos
Diamentowy
1,585
03-30-2015, 12:22 AM
Po wielu miesiącach niebytności na forumnie, serdecznie witam nowo przybyłych mistrzów, czeladników i "sztyftów" a także "starych" kolegów z foruma.
Równie serdecznie witam artystów i wizjonerów, a także wszechobecnych trolli i zwykłych głupków, bez których każde forum usycha jak pijak bez wódy.
No i tych.... no.... moderatoruff i admina tesz. Biggrin Na zdar!

"Brak poczucia humoru, nie zawsze jest dowodem powagi"   - Antoni Słonimski
cactoos
03-30-2015, 12:22 AM #3

Po wielu miesiącach niebytności na forumnie, serdecznie witam nowo przybyłych mistrzów, czeladników i "sztyftów" a także "starych" kolegów z foruma.
Równie serdecznie witam artystów i wizjonerów, a także wszechobecnych trolli i zwykłych głupków, bez których każde forum usycha jak pijak bez wódy.

"Brak poczucia humoru, nie zawsze jest dowodem powagi"   - Antoni Słonimski

Grotek76
Platynowy
272
03-30-2015, 02:10 AM
(03-30-2015, 12:22 AM)cactoos Po wielu miesiącach niebytności na forumnie, serdecznie witam nowo przybyłych mistrzów, czeladników i "sztyftów" a także "starych" kolegów z foruma.

Chłopie, co się z Tobą działo!!! Obawiałem się najgorszego... Na szczęście stare powiedzenie, że "złego diabli nie biorą" i tym razem się sprawdziło. Chyba nie tylko mi brakowało Twoich pikantnych komentarzy. Witam i pozdrawiam Uśmiech
Grotek76
03-30-2015, 02:10 AM #4

(03-30-2015, 12:22 AM)cactoos Po wielu miesiącach niebytności na forumnie, serdecznie witam nowo przybyłych mistrzów, czeladników i "sztyftów" a także "starych" kolegów z foruma.

Chłopie, co się z Tobą działo!!! Obawiałem się najgorszego... Na szczęście stare powiedzenie, że "złego diabli nie biorą" i tym razem się sprawdziło. Chyba nie tylko mi brakowało Twoich pikantnych komentarzy. Witam i pozdrawiam Uśmiech

Erddill
wytwórca chińskich podróbek
674
03-30-2015, 09:24 AM

dluuuugi ten urlop Ząbki  

nie wiem, nie znam sie ...ale sie chetnie wypowiem .
Erddill
03-30-2015, 09:24 AM #5

dluuuugi ten urlop Ząbki  

nie wiem, nie znam sie ...ale sie chetnie wypowiem .

Leszek
Diamentowy
1,617
07-17-2015, 07:38 PM
Może skasować ten watek bo spamer pogania spamera Zły   każdy po studiach i gra na harfie w zespole rokowym przy okazji sprzedając meble do łazienki Zły

.
Pozdrawiam Leszek :-)
Leszek
07-17-2015, 07:38 PM #6

Może skasować ten watek bo spamer pogania spamera Zły   każdy po studiach i gra na harfie w zespole rokowym przy okazji sprzedając meble do łazienki Zły

.
Pozdrawiam Leszek :-)

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości