Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
czy da sie stopic zloto domowym sposobem?
hej
najprościej obrazić się, albo zadać sobie trochę trudu i dostosować się, na marginesie, ja też w dzieciństwie bawiłem się pluszowym misiem i gumową kaczuszką i mimo wszystko z pomocą dzieci i przyjaciół próbuje ogarniać to dzikie zwierzę = komputer
(05-03-2015, 08:09 PM)Nordwind napisał(a): Wiesz co jedrus - zostawiam ci to forum  - napewno duzo tu wniesiesz i bez bledöw  ja mam dosyc.

Norwid, nie wygłupiaj się.
Nie obrażaj się. Robisz błędy i tyle. Dla niektórych to jest czarna magia i ja to mogę pojąć, bo widzę, jak pisze mój młodszy synUśmiech
Mi to nie przeszkadza, bo Cie "poznałam" po postach na forum.
Ale nawet nie zdajesz sobie sprawy, jak ludzi, którzy znaja sie na ortografii odrzucają takie posty z błędami.
To jest automatyczne. Jak widzisz, że ktos tak pisze, to od razu masz wrażenie, że rozmawiasz z głupkiem.
My wiemy, że głupkiem nie jesteś. Mój syn tez głupi nie jest, ale to po prostu tak działa.
Jestem pewna, że 99% użytkowników to wisi, jak piszesz, ale napisałam o słowniku, żeby ci to pisanie jakoś ułatwić.
I jak nie masz ochoty, to możesz to olać i tyleZąbki

I nie gadaj, że tak słabo u Ciebie z komputerem.
Piszesz posty, wrzucasz zdjęcia itp.
Mój znajomy ostatnio chciał mi coś pokazać na swoim mailu. Człowiek 40+, własna firma, wykształcenie techniczne!
Spytał mnie, czy mam u siebie w komputerze Wirtualną Polskę!? bo tam ma pocztę.
Więc dla niektórych możesz być geniuszem komputerowymUśmiech
@ jedrus a Ty kto jestes ? samozwancze ormo na tym forum ???? moze bys wyjal dildo z dupy , sztywny Panie polonisto i przestal sie czepiac kogos ,kto tu robil kawal dobrej roboty pomagajac poczatkujacym .
nie wiem, nie znam sie ...ale sie chetnie wypowiem .
Nie damy ruszyć Nordwinda i koniec ! Jest osobą bardzo wartościową na tym forum. Sporo tu pokazał i wniósł dużo dobrego. Jego ''byki'' są charakterystyczne tylko dla niego i myślę, że większości użytkowników nie przeszkadzają.
Nordwind, wisi mi czy piszesz z błędami czy nie! Prowadzisz tak ciekawe wątki, że sam zastanawiam się czy nie zacząć eksperymentować ze srebrem i bursztynem. Język polski oceniany jest jako najtrudniejszy na świecie więc nie przejmuj się, głowa do góry i pisz dalej! ( brak pszecinkuf w pofyfszej wypofieci jest celowy i zamieżony pszes aótora Uśmiech. Puść oczko
Nordwind tu są filmiki jak dodać słowniki ortograficzne w Opera lub Firefox.  Jak przeglądarka znajdzie błąd w twojej pisowni przedstawię do wyboru poprawne wyrazy,
tak u mnie to wygląda w operze.

Odnośnie czy da się roztopić na ognisku złoto jednoznacznie TAK, co dla tego jest potrzebne tego pytania 
 nie było, oraz co z tym zrobić dalej. Spotykam w sieci pytania od kanciarzy o podobnych treściach: jaka stal nie reaguje na kwas probierczy, jak zrobić nawleczkę-obrączkę i td. Zresztą różne czpoli z lewymi propozycjami wszędzie Według mnie nie na wszystkie pytania warto odpowiadać.  
Oprawiam ...
Nordwind - nie miałem zamiaru Cię obrazić, jeżeli tak się czujesz to przepraszam ale swojego zdania na temat pisowni nie zmieniam, nie lubię bylejakości - od pilotowania samolotu we mgle - poprzez przechodzenie na czerwonym świetle - na ortografii kończąc
Zamykam watek, bo dyskusja sie staje niemerytoryczna.

W tym momencie nie mam polskich znakow, bo to nie moj komputer.
Norwind jak ma niemecka klawiatore to tez nie bardzo jak ma pisac polskie znaki.
To forum jubilerskie, i oczywiscie lepiej jak sie pisze poprawnie, lecz nie zawsze sie da i tu trzeba troche zrozumienia.

Jędruś - prosił bym byś powsciagnal swoj jezyk i odczepil sie od naprawde cennych uzytkownikow forum, kazdy robi co moze i nie zawsze to co proste dla Ciebie jest proste dla innych.
A Norwind jest super i piekne poradniki pisze.

A  odnosnie zlota.
Temp. topnienia to: 1064,18 °C
temperatura ognia w ognisku dochodzi  do 1400 °C
Ale w kubku zlota nie stopisz. Choc nikt nie zabroni probowac :-)

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości