kilka nowych pomysłów
kilka nowych pomysłów
@Orafo jest inny sposób - pętla z nitki ( coś jak pętla na szubienicę ), obwiązać dookoła i trzymając za luźny koniec obracać przedmiot aż będzie wisiał odpowiednio prosto. można użyć gumki lub tasiemki. Wszystko zależy od kształtu wisiorka/kolczyka 
(06-21-2015, 09:38 AM)kriss @silverpaul w zasadzie masz rację, ale zawieszka jest zrobiona z cienkiego płaskownika i gdybym ją przeciął łatwo by się rozgięła. Coś mi się wydaje, że muszę ją pospawać i nie będzie sprawy.Dzięki za uwagi
( kółko jest zrobione z twardszego drutu i moja wina, że mniej starannie go złożyłem )
(06-21-2015, 09:38 AM)kriss @silverpaul w zasadzie masz rację, ale zawieszka jest zrobiona z cienkiego płaskownika i gdybym ją przeciął łatwo by się rozgięła. Coś mi się wydaje, że muszę ją pospawać i nie będzie sprawy.Dzięki za uwagi
( kółko jest zrobione z twardszego drutu i moja wina, że mniej starannie go złożyłem )

Na czarnym tle lepiej się prezentowały, a drewno jak widać na odwrocie wypełnia wszystkie otwory.
. Nie lubi złota
( moje szczęście
)
wg. życzenia Kolorowego zdjęcie od tyłu 
Na czarnym tle lepiej się prezentowały, a drewno jak widać na odwrocie wypełnia wszystkie otwory.
. Nie lubi złota
( moje szczęście
)
(06-21-2015, 03:13 PM)kriss
@Olax robiłem zdjęcie na białym tle, ale nie jestem fotografem i ciągle było coś źleNa czarnym tle lepiej się prezentowały, a drewno jak widać na odwrocie wypełnia wszystkie otwory.
Mogłem zrobić zdjęcie z tyłu bo to prezent imieninowy dla żony. Nie lubi złota
( moje szczęście
)

(06-21-2015, 03:13 PM)kriss
@Olax robiłem zdjęcie na białym tle, ale nie jestem fotografem i ciągle było coś źleNa czarnym tle lepiej się prezentowały, a drewno jak widać na odwrocie wypełnia wszystkie otwory.
Mogłem zrobić zdjęcie z tyłu bo to prezent imieninowy dla żony. Nie lubi złota
( moje szczęście
)