brzeszczoty.
brzeszczoty.
Witajcie, kupilem brzeszczoty, niby dobre bo firma uznana, i lipa, po chwili są tępe, mialem zapas kiedys kupionych i tepiły sie po godzinie pracy a te co teraz kupilem tepią sie po 2 minutach?? ramka dobrze naciagnieta,materialu nie zmieniłem, dalej srebro, wiec jedyną zmienna są brzeszczoty, kupuje w dużych rozmiarach- okolo 8,czy9
podrzuććie jakies namiary na dobre brzeszczoty do twardych metali, bo takie zmienianie brzeszczotów co 2 minuty to glupota.
pomocy
( ale już dokupiłem kilka tuzinów
)
a ja kupuje najtansze chinskie z tommo i tna prawie tak samo jak vallorby kosztujace jakies 14 razy tyle. Przechodzilem przez chyba 5 roznych firm, i zostaje przy chinszczyznie, bo tepi i lamie sie jak wszystko, a kosztuje grosze.
(08-06-2015, 10:57 AM)kfadrat a ja kupuje najtansze chinskie z tommo i tna prawie tak samo jak vallorby kosztujace jakies 14 razy tyle. Przechodzilem przez chyba 5 roznych firm, i zostaje przy chinszczyznie, bo tepi i lamie sie jak wszystko, a kosztuje grosze.
(08-06-2015, 10:57 AM)kfadrat a ja kupuje najtansze chinskie z tommo i tna prawie tak samo jak vallorby kosztujace jakies 14 razy tyle. Przechodzilem przez chyba 5 roznych firm, i zostaje przy chinszczyznie, bo tepi i lamie sie jak wszystko, a kosztuje grosze.
zadnych nie zal, po to sa zeby sie lamaly. Jedyny mankament jaki maja to tylko to, ze troche skrecaja, ale jak nauczysz sie o ile i na ile to na spokojnie mozna to ciac. Ja ta swoja wycinanke Eddrill'owa robilem wlasnie tymi pilkami i jakos to wyszlo
(08-06-2015, 03:03 PM)kfadrat zadnych nie zal, po to sa zeby sie lamaly. Jedyny mankament jaki maja to tylko to, ze troche skrecaja, ale jak nauczysz sie o ile i na ile to na spokojnie mozna to ciac. Ja ta swoja wycinanke Eddrill'owa robilem wlasnie tymi pilkami i jakos to wyszlo
ja moje tez robilem chnolami bo pozydzilem na lepsze ... faktycznie "chodza na boki " i ciezko je zmusic do ciecia prosto . W planach mam jednak zrujnowac sie na jakies bardziej "przewidywalne" (o lamaniu sie nie wspominam ) .
(08-06-2015, 03:03 PM)kfadrat zadnych nie zal, po to sa zeby sie lamaly. Jedyny mankament jaki maja to tylko to, ze troche skrecaja, ale jak nauczysz sie o ile i na ile to na spokojnie mozna to ciac. Ja ta swoja wycinanke Eddrill'owa robilem wlasnie tymi pilkami i jakos to wyszlo
ja moje tez robilem chnolami bo pozydzilem na lepsze ... faktycznie "chodza na boki " i ciezko je zmusic do ciecia prosto . W planach mam jednak zrujnowac sie na jakies bardziej "przewidywalne" (o lamaniu sie nie wspominam ) .