Koszmarne sny szaleńca
Koszmarne sny szaleńca
Chciałem pokazać - w ramach ciekawostki - jakie paszkwile robimy jako "pracownicy" najemni.
Aż się musiałem podzielić, bo cały czas się zastanawiamy, jak ktoś mógł wziąć to do reki i pomyśleć:
"Ale fajny pierścionek, zamówimy sto pięćdziesiąt sztuk, na pewno się sprzeda."
@Krzysztekx na pewno lepszy od złotych odlewów które muszę ciągle wykańczać. 
(08-22-2015, 05:18 PM)kriss @Krzysztekx na pewno lepszy od złotych odlewów które muszę ciągle wykańczać.
(08-22-2015, 05:18 PM)kriss @Krzysztekx na pewno lepszy od złotych odlewów które muszę ciągle wykańczać.
Są sytuacje takie, że wstyd mi pokazać gotową pracę a klient jest zachwycony, a są przypadki gdzie wkładam ogrom pracy za którą nie liczę i wiem
@Olax czasami jak przyjdzie do mnie klient i wyłoży temat mówiąc: proszę mi coś takiego zrobić to aż mnie skręca żeby go wyrzucić za drzwi razem z jego projektem, ale czego
nie robi się dla pieniędzy
Są sytuacje takie, że wstyd mi pokazać gotową pracę a klient jest zachwycony, a są przypadki gdzie wkładam ogrom pracy za którą nie liczę i wiem
że wyrób jest naprawdę dobrze zrobiony a klient kręci nosem 
Kriss, Pocieszające jest to, że nie tylko nas to spotyka
.
bo ja chyba nie mogę.
Kriss -
Tyle że robiąc w złocie przynajmniej coś zarabiasz, w srebrze to jakoś się średnio udaje - piszę o pracy najemnej.
Czasem dostajemy dwu gramowe kolczyki - z ozdobami! - i oczekuje się, że zrobimy półtora kilograma w tydzień
Jak nie, to "wie Pan, ja mam wielu chętnych"".
Jak jest coś łatwego i przy okazji ładnego, to przyjemnie się robi. A jak się trafi taki koszmarek, to zwyczajnie się odechciewa. Tym bardziej, że to nie jedna sztuka, tylko 150
.
mnap89 - bardzo dobry pomysł z wątkiem. Admin mógłby zmienić nazwę
bo ja chyba nie mogę.
(08-22-2015, 05:46 PM)Krzysztekx Kriss -
Tyle że robiąc w złocie przynajmniej coś zarabiasz, w srebrze to jakoś się średnio udaje - piszę o pracy najemnej.
kasa, kasa, kasa
(08-22-2015, 05:46 PM)Krzysztekx Kriss -
kasa, kasa, kasa
(08-22-2015, 05:49 PM)kriss to jedyny pluskasa, kasa, kasa
![]()
![]()
(08-22-2015, 05:49 PM)kriss to jedyny pluskasa, kasa, kasa
![]()
![]()