Odlewnia złoto
Odlewnia złoto
(10-03-2015, 02:59 PM)odlewnia iza Leszek jako firma mam ok 600 klientów z całej Polski i wierz mi nikt nie znika a wręcz przybywa i można to sprawdzić , nie chodzi o to że klient napisał złą opinię ( z resztą pierwszy raz w historii zakładu ) a o formę i ubliżanie moim pracownikom .
ps jesteśmy tylko i wyłącznie firmą która wykonuje usługi odlewnicze ,nie zajmujemy się emaliowaniem
pozdrawiam
(10-03-2015, 02:59 PM)odlewnia iza Leszek jako firma mam ok 600 klientów z całej Polski i wierz mi nikt nie znika a wręcz przybywa i można to sprawdzić , nie chodzi o to że klient napisał złą opinię ( z resztą pierwszy raz w historii zakładu ) a o formę i ubliżanie moim pracownikom .
ps jesteśmy tylko i wyłącznie firmą która wykonuje usługi odlewnicze ,nie zajmujemy się emaliowaniem
pozdrawiam

Znam osobę, która współpracuje z Izą i sobie chwali tę współpracę.
Niejednokrotnie widziałem również surowe odlewy z Izy...osobiście mam mieszane uczucia...jedne był zajebiste i robiłem wielkie łał...wystarczyło odciąć fjuta, zjechać gumką, wrzucić na igły i dopieścić szmatą i jakość była 1 liga. Ale widziałem również odlewy, które wymagały większej naginki, żeby klient był zadowolony bo tu była kreska, tam była kropka itp. I wtedy leciały (...bluzgi...) ale współpraca tej osoby trwa dalej z Izą i mało tego, zapewne poleca on tę odlewnię innym 
Dlaczego? Bo we współpracy liczą się również relacje z ludźmi a nie tylko sama usługa. Ważne jest zapewne również jak załatwiana jest sprawa od strony technicznej z płatnościami i materiałem. Widocznie to w Izie jest na wysokim poziomie.
Dlatego podsumowując zacytuję stare, chińskie, przysłowie..."prawda (na temat Izy) jest jak dupa, każdy ma swoja"
Nie mozna i wrecz niesprawiedliwe jest ocenianie czyjejs 20 letniej pracy jako tylko chujowe albo jako tylko zajebiste. Na to sklada sie duzo rzeczy.
(10-04-2015, 05:13 PM)bafi Nie mozna i wrecz niesprawiedliwe jest ocenianie czyjejs 20 letniej pracy jako tylko chujowe albo jako tylko zajebiste. Na to sklada sie duzo rzeczy.
(10-04-2015, 05:13 PM)bafi Nie mozna i wrecz niesprawiedliwe jest ocenianie czyjejs 20 letniej pracy jako tylko chujowe albo jako tylko zajebiste. Na to sklada sie duzo rzeczy.
(10-04-2015, 11:03 AM)Erddill Mamy jedna opinie niezadowolonego klienta i jadna zadowolonego , plus ciepłe powitanie od srebrofigaro w shoutboxie .... Niestety nic dobrego napisać nie mozna
Wyluzuj królu złoty.
.
(10-04-2015, 11:03 AM)Erddill Mamy jedna opinie niezadowolonego klienta i jadna zadowolonego , plus ciepłe powitanie od srebrofigaro w shoutboxie .... Niestety nic dobrego napisać nie mozna
Wyluzuj królu złoty.
.
czytam i nie wierze oczom pieknym swym. Ja co prawda duzo odlewow nie zamawiam, ale z Izy jak dostawalem to kazdy jeden byl taki, ze szedl od razu na papier, nawet pilnikiem nie ruszalem bo nie bylo po co. Jedyna "wpadka" ktora byla, to odlew w zlym kolorze, ale to zostalo zalatwione w 3 dni [juz nowy odlew lezal u mnie].
Mnie dziwi za to sytuacja, w ktorej ludzie sla (...inwektywy...) zamiast zadzwonic i powiedziec "panie odlew zly, sa dziury czy inne cuda, odlej jeszcze raz bo zle i be", to siedza i mecza sie z tym wszystkim nie wiadomo po co.
Ja zawsze rozmawiam z Panem Witkiem, nigdy nie ma problemow, zawsze zrobia mi rozmiar jaki chce, zebym sie nie musial z tym meczyc i gra muzyka.
Moze i wazelina, ale w ogolnej dzialalnosci [nie tylko jubilerskiej] to chyba jedna z normalniejszych firm z ktorymi sie spotkalem.
czytalem, stad moje zaskoczenie i moja opinia.
A takie przytyki na temat sponsorowanych i upustow mozesz sobie wsadzic w de i przekrecic. Ja o tej odlewni pozytywnie pisalem jak jeszcze Ciebie nie bylo na forum, i zdania do dzisiaj nie zmienilem. Jesli dostane zly odlew i nie beda chcieli nic z tym zrobic wtedy bede o tym pisal i Twoje swiete oburzenie tego faktu tez nie zmieni.