Jesienny konkurs
Jesienny konkurs
(10-09-2015, 05:24 PM)kriss Nie wiem czy to komuś w czymś pomorze ale ja to interpretuje jako "moje pięć minut"Ja usypałem trochę srebra
z worka na nagrody a tytuł to pomysł Admina. J
ile to by było tarcz ?
(10-09-2015, 05:24 PM)kriss Nie wiem czy to komuś w czymś pomorze ale ja to interpretuje jako "moje pięć minut"Ja usypałem trochę srebra
z worka na nagrody a tytuł to pomysł Admina. J
ile to by było tarcz ?
i nie tarcz
@Leszek prace finalne Admin chyba umieści jak poprzednio w osobnym wątku więc możesz jeszcze zrobić ze 100 tarcz
i nie tarcz 
(10-10-2015, 06:28 PM)kriss @Leszek prace finalne Admin chyba umieści jak poprzednio w osobnym wątku więc możesz jeszcze zrobić ze 100 tarczi nie tarcz
100 tarcz
to pięć lat pracy lub więcej
to już chyba nie zdążę tylu zrobić(10-10-2015, 06:28 PM)kriss @Leszek prace finalne Admin chyba umieści jak poprzednio w osobnym wątku więc możesz jeszcze zrobić ze 100 tarczi nie tarcz
100 tarcz
to pięć lat pracy lub więcej
to już chyba nie zdążę tylu zrobić
Ja sie wstrzymam jeszcze. Lubie jak napięcie rośnie z końcem terminu ;-)
Leszek z przyjemnością bym ci pomógł (chyba że potem)ale sam robie w systemie 100 podejść po 20 ,30 minut każde bo nie mam więcej czasu. Schodze do pracowni kiedy tylko moge ( kiedy mam tylko wolną chwile). Rodzina :-)
Szkoda że tak późno pytasz ale z cikawości spytam co potrzebował byś do zrobienia.

Ja siedzę cicho i czekam. Może srebro zostanie u mnie 

@Leszek tarcza w tej chwili wygląda świetnie. Nie zepsuj tego to będzie 150 gramów fejnu na tarcze