Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie SREBRNE FORUM WŁASNORĘCZNIE Jesienny konkurs

Jesienny konkurs

Jesienny konkurs

Strony (19): Wstecz 1 8 9 10 11 12 19 Dalej  
Ankieta: Czy weźmiesz udział w konkursie?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.

Wezmę udział na pewno
47.83%
Votes 11
To się zobaczy
30.43%
Votes 7
Raczej nie
21.74%
Votes 5

Razem 23 głosów 100%
olax
Platynowy
592
12-05-2015, 08:27 PM
(12-05-2015, 08:19 PM)szamek     " TU I TERAZ "  

Zawieszka ze srebra oksydowanego z brylancikiem. 
Wymiary : 22 x 40 mm.

Uśmiech

Krótko, zwięźle i na tematUśmiech
Bardzo fajna.
olax
12-05-2015, 08:27 PM #91

(12-05-2015, 08:19 PM)szamek     " TU I TERAZ "  

Zawieszka ze srebra oksydowanego z brylancikiem. 
Wymiary : 22 x 40 mm.

Uśmiech

Krótko, zwięźle i na tematUśmiech
Bardzo fajna.

olax
Platynowy
592
12-05-2015, 08:30 PM
(12-05-2015, 04:14 PM)Pampalini A oto i moja praca konkursowa. Całość ręcznie grawerowana.
Miłego oglądania  Biggrin Biggrin Biggrin

Bardzo ładny grawerunek.
Niezmiennie podziwiam umiejętności grawerów.
olax
12-05-2015, 08:30 PM #92

(12-05-2015, 04:14 PM)Pampalini A oto i moja praca konkursowa. Całość ręcznie grawerowana.
Miłego oglądania  Biggrin Biggrin Biggrin

Bardzo ładny grawerunek.
Niezmiennie podziwiam umiejętności grawerów.

kriss
Diamentowy
2,208
12-05-2015, 09:07 PM
CZAS UCIEKA

Zaczęło się od projektu leśnego elfa, ale koleżanka Olax zrobiła Dzwoneczka. Pomysł upadł, a czas ucieka. Dzwoneczek był świetny, to może chatkę dla niego ? I znowu koleżanka Olax mnie ubiegła. Pomysł upadł a czas ucieka. W końcu sfrustrowany wyszedłem na ulicę szukać pomysłu, wróciłem na podwórko i zajrzałem do fela. I tak powstał pierścionek „Od ulicy i od podwórka” Dwa w jednym. Strona dla właścicielki i dla oglądających. Materiały: trochę srebra, zielone awenturyny i kości od Simoniculusa Ząbki

,   
,   
,   
,   
,    

Świat jest pełen nieograniczonej wiedzy. Naszym zadaniem jest jej zdobywanie i dzielenie się z innymi  http://www.krissart.pl/
kriss
12-05-2015, 09:07 PM #93

CZAS UCIEKA

Zaczęło się od projektu leśnego elfa, ale koleżanka Olax zrobiła Dzwoneczka. Pomysł upadł, a czas ucieka. Dzwoneczek był świetny, to może chatkę dla niego ? I znowu koleżanka Olax mnie ubiegła. Pomysł upadł a czas ucieka. W końcu sfrustrowany wyszedłem na ulicę szukać pomysłu, wróciłem na podwórko i zajrzałem do fela. I tak powstał pierścionek „Od ulicy i od podwórka” Dwa w jednym. Strona dla właścicielki i dla oglądających. Materiały: trochę srebra, zielone awenturyny i kości od Simoniculusa Ząbki

,   
,   
,   
,   
,    

Świat jest pełen nieograniczonej wiedzy. Naszym zadaniem jest jej zdobywanie i dzielenie się z innymi  http://www.krissart.pl/

kriss
Diamentowy
2,208
12-05-2015, 09:18 PM
Konkurs miał być rodzajem zabawy, ale widzę, że wszyscy poświęcili wiele godzin na przygotowanie
prac konkursowych. Erddill zaraził się emalią i praca jak zawsze z podtekstem ( piękna wycinanka ),
Pampalinii w tempie ekspresowym doskonali swoje umiejętności grawerskie. Szamek jak dla mnie
prosto i elegancko. W konkursie nie będzie przegranych, bo wszyscy którzy wezmą udział są wygrani Ząbki

kriss
12-05-2015, 09:18 PM #94

Konkurs miał być rodzajem zabawy, ale widzę, że wszyscy poświęcili wiele godzin na przygotowanie
prac konkursowych. Erddill zaraził się emalią i praca jak zawsze z podtekstem ( piękna wycinanka ),
Pampalinii w tempie ekspresowym doskonali swoje umiejętności grawerskie. Szamek jak dla mnie
prosto i elegancko. W konkursie nie będzie przegranych, bo wszyscy którzy wezmą udział są wygrani Ząbki

olax
Platynowy
592
12-05-2015, 09:20 PM
(12-05-2015, 09:07 PM)kriss CZAS UCIEKA

,   ,   ,   ,   ,    

No cóż, zawsze mówiłam, że czytasz mi w myślach.
Teraz mam dowódUśmiech

Pierścionek bardzo oryginalny.

Jak widzę nie wszyscy sie przejęli tematem konkursuUśmiech
a ja tak kombinowałamZąbki
olax
12-05-2015, 09:20 PM #95

(12-05-2015, 09:07 PM)kriss CZAS UCIEKA

,   ,   ,   ,   ,    

No cóż, zawsze mówiłam, że czytasz mi w myślach.
Teraz mam dowódUśmiech

Pierścionek bardzo oryginalny.

Jak widzę nie wszyscy sie przejęli tematem konkursuUśmiech
a ja tak kombinowałamZąbki

kriss
Diamentowy
2,208
12-05-2015, 09:27 PM
Olu czas i tak ma nas w d.........e ( głębokim poważaniu ) i wszystko co zrobimy
prędzej czy później obróci w pył, wiec czemu mamy się nim przejmować ZąbkiZąbkiZąbki
czekam na Twoją pracę Ząbki Nie mów, że zrobiłaś tarczę do zegarka ?

kriss
12-05-2015, 09:27 PM #96

Olu czas i tak ma nas w d.........e ( głębokim poważaniu ) i wszystko co zrobimy
prędzej czy później obróci w pył, wiec czemu mamy się nim przejmować ZąbkiZąbkiZąbki

Pampalini
Platynowy
649
12-05-2015, 10:08 PM
A pan od tarcz cosik sie zaszył Puść oczko chyba.
Pampalini
12-05-2015, 10:08 PM #97

A pan od tarcz cosik sie zaszył Puść oczko chyba.

olax
Platynowy
592
12-05-2015, 10:27 PM
(12-05-2015, 09:27 PM)kriss Olu czas i tak ma nas w d.........e ( głębokim poważaniu ) i wszystko co zrobimy

Ne, tarczę nie.
Ale dzielnie postaram się nawiązać do tematuZąbki
olax
12-05-2015, 10:27 PM #98

(12-05-2015, 09:27 PM)kriss Olu czas i tak ma nas w d.........e ( głębokim poważaniu ) i wszystko co zrobimy

Ne, tarczę nie.
Ale dzielnie postaram się nawiązać do tematuZąbki

KrZyS
Unregistered

12-05-2015, 10:59 PM
O_o ciężko bedzie zagłosować na jedną bo każda praca jest świetna,dobrze ze nie biorę udziału...
KrZyS
12-05-2015, 10:59 PM #99

O_o ciężko bedzie zagłosować na jedną bo każda praca jest świetna,dobrze ze nie biorę udziału...

kriss
Diamentowy
2,208
12-06-2015, 01:05 PM
(12-05-2015, 10:59 PM)KrZyS O_o ciężko bedzie zagłosować na jedną bo każda praca jest świetna,dobrze ze nie biorę udziału...

Powiedział bym, że raczej szkoda niż dobrze  ???

kriss
12-06-2015, 01:05 PM #100

(12-05-2015, 10:59 PM)KrZyS O_o ciężko bedzie zagłosować na jedną bo każda praca jest świetna,dobrze ze nie biorę udziału...

Powiedział bym, że raczej szkoda niż dobrze  ???

Strony (19): Wstecz 1 8 9 10 11 12 19 Dalej  
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 2 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 2 gości