Jesienny konkurs
Jesienny konkurs

CZAS UCIEKA
Zaczęło się od projektu leśnego elfa, ale koleżanka Olax zrobiła Dzwoneczka. Pomysł upadł, a czas ucieka. Dzwoneczek był świetny, to może chatkę dla niego ? I znowu koleżanka Olax mnie ubiegła. Pomysł upadł a czas ucieka. W końcu sfrustrowany wyszedłem na ulicę szukać pomysłu, wróciłem na podwórko i zajrzałem do fela. I tak powstał pierścionek „Od ulicy i od podwórka” Dwa w jednym. Strona dla właścicielki i dla oglądających. Materiały: trochę srebra, zielone awenturyny i kości od Simoniculusa 
Konkurs miał być rodzajem zabawy, ale widzę, że wszyscy poświęcili wiele godzin na przygotowanie
prac konkursowych. Erddill zaraził się emalią i praca jak zawsze z podtekstem ( piękna wycinanka ),
Pampalinii w tempie ekspresowym doskonali swoje umiejętności grawerskie. Szamek jak dla mnie
prosto i elegancko. W konkursie nie będzie przegranych, bo wszyscy którzy wezmą udział są wygrani 
(12-05-2015, 09:07 PM)kriss CZAS UCIEKA
Zaczęło się od projektu leśnego elfa, ale koleżanka Olax zrobiła Dzwoneczka. Pomysł upadł, a czas ucieka. Dzwoneczek był świetny, to może chatkę dla niego ? I znowu koleżanka Olax mnie ubiegła. Pomysł upadł a czas ucieka. W końcu sfrustrowany wyszedłem na ulicę szukać pomysłu, wróciłem na podwórko i zajrzałem do fela. I tak powstał pierścionek „Od ulicy i od podwórka” Dwa w jednym. Strona dla właścicielki i dla oglądających. Materiały: trochę srebra, zielone awenturyny i kości od Simoniculusa
, , , , ,

(12-05-2015, 09:07 PM)kriss CZAS UCIEKA
, , , , ,

Nie mów, że zrobiłaś tarczę do zegarka ?
Olu czas i tak ma nas w d.........e ( głębokim poważaniu ) i wszystko co zrobimy
prędzej czy później obróci w pył, wiec czemu mamy się nim przejmować 

czekam na Twoją pracę
Nie mów, że zrobiłaś tarczę do zegarka ?
A pan od tarcz cosik sie zaszył
chyba.
(12-05-2015, 09:27 PM)kriss Olu czas i tak ma nas w d.........e ( głębokim poważaniu ) i wszystko co zrobimy
czekam na Twoją pracęNie mów, że zrobiłaś tarczę do zegarka ?
(12-05-2015, 09:27 PM)kriss Olu czas i tak ma nas w d.........e ( głębokim poważaniu ) i wszystko co zrobimy
czekam na Twoją pracęNie mów, że zrobiłaś tarczę do zegarka ?
ciężko bedzie zagłosować na jedną bo każda praca jest świetna,dobrze ze nie biorę udziału...
(12-05-2015, 10:59 PM)KrZySciężko bedzie zagłosować na jedną bo każda praca jest świetna,dobrze ze nie biorę udziału...
(12-05-2015, 10:59 PM)KrZySciężko bedzie zagłosować na jedną bo każda praca jest świetna,dobrze ze nie biorę udziału...