GRAWEROWANIE W STALI
GRAWEROWANIE W STALI
(08-22-2015, 11:55 AM)Leszek(08-21-2015, 10:14 PM)Grotek76 Drogi Leszku, dobrze wiesz, że jak mi przyślesz tarczę to Ci ją wygraweruję w co tylko zechcesza co do emali to jedyne skojarzenie jakie mi się nasuwa to moja sympatia sprzed 10 lat - Emilia
Emilia na pewno była super![]()
![]()
Jestem z gatunku "honorowych".
Lubię albo zapłacić za usługę lub coś dać w zamian. Myślałem że Ty wygrawerujesz, ja nałożę emalię a po sprzedaży tarczy weźmiesz 90% a ja 10. Mnie zysk nie interesuje. Interesuje mnie tylko ja Faberge zrobił swoje arcydzieła
![]()
Myślę o wykonaniu tej (cena rynkowa to 5000-8000 euro). Wydaje mi się na 80% że wypalę ją poprawnie :
![]()
W Vacheronie przy tej tarczy pracuje 4-10 osób , jak ja sam mam to zrobić ???
trzeba stawiać sobie wysokie cele :-)
Laszek jak zrobimy razem taką tarczę, to ja biorę 10% aTy 90%, Ok?
(08-22-2015, 11:55 AM)Leszek(08-21-2015, 10:14 PM)Grotek76 Drogi Leszku, dobrze wiesz, że jak mi przyślesz tarczę to Ci ją wygraweruję w co tylko zechcesza co do emali to jedyne skojarzenie jakie mi się nasuwa to moja sympatia sprzed 10 lat - Emilia
Emilia na pewno była super![]()
![]()
Jestem z gatunku "honorowych".
Lubię albo zapłacić za usługę lub coś dać w zamian. Myślałem że Ty wygrawerujesz, ja nałożę emalię a po sprzedaży tarczy weźmiesz 90% a ja 10. Mnie zysk nie interesuje. Interesuje mnie tylko ja Faberge zrobił swoje arcydzieła
![]()
Myślę o wykonaniu tej (cena rynkowa to 5000-8000 euro). Wydaje mi się na 80% że wypalę ją poprawnie :
![]()
W Vacheronie przy tej tarczy pracuje 4-10 osób , jak ja sam mam to zrobić ???
trzeba stawiać sobie wysokie cele :-)
Laszek jak zrobimy razem taką tarczę, to ja biorę 10% aTy 90%, Ok?

Ja podpisze się na osadzenie kamyków, moja prowizja standardowa 6% od ceny kamyków

tak, żeby oko pocieszyć

Rozumiem, że się opłaciło i właściciel zapłacił godziwie ? Robota super 
Więcej taki robótek w Nowym Roku dobrze płatnych 
(12-30-2015, 07:15 PM)kriss Rozumiem, że się opłaciło i właściciel zapłacił godziwie ? Robota super
(12-30-2015, 07:15 PM)kriss Rozumiem, że się opłaciło i właściciel zapłacił godziwie ? Robota super