Jak urządzić warsztat jubilerski ?
Jak urządzić warsztat jubilerski ?
życzę Ci powodzenia
Wydaję mi się Twoja skrócona autobiografia da wielu ludziom na tym forum do myślenia, według mnie postąpiłeś słusznie, ale bardzo fajnie że wracasz jednak powoli do hobby z ograniczeniami, ale jednak
życzę Ci powodzenia 
ledwo się na nim mieszczę. Polerka w garażu
Walcarka u dziewczyny w garażu
bo nie mam siły, ani miejsca. Trem rozrzucony. Mam nadzieję że za jakiś czas ogarnę się do kupy w jednym pomieszczeniu to też wstawię fotosa. Stół naprawdę mi się podoba. Bardzo funkcjonalny
Ale kozacki ten stół, ja mam jedno stanowiskowy, ale jeszcze nie mam powierzchni żeby go wstawić. Na razie cokolwiek robię to na sejfie
ledwo się na nim mieszczę. Polerka w garażu
bo nie mam siły, ani miejsca. Trem rozrzucony. Mam nadzieję że za jakiś czas ogarnę się do kupy w jednym pomieszczeniu to też wstawię fotosa. Stół naprawdę mi się podoba. Bardzo funkcjonalny
monterem kadłubów okretowych i długo by wymieniac czego sie nie robiło dla rodziny..ale jak ktos powiedział ,,zrób sobie z hobby prace a nie bedziesz musiał pracowac..." i tak postanowiłem na razie sie sprawdza ....
Tom Oldsmith ja Cie doskonale rozumiem przechodziłem przez to samo,robiłem wiele rzeczy miedzy innymi byłem górnikiem
monterem kadłubów okretowych i długo by wymieniac czego sie nie robiło dla rodziny..ale jak ktos powiedział ,,zrób sobie z hobby prace a nie bedziesz musiał pracowac..." i tak postanowiłem na razie sie sprawdza ....
Co do tematu wrzuce fotke mojego stanowiska pracy a raczej dwóch....
(06-25-2011, 11:15 AM)bialaskl Ale kozacki ten stół, ja mam jedno stanowiskowy, ale jeszcze nie mam powierzchni żeby go wstawić. Na razie cokolwiek robię to na sejfieledwo się na nim mieszczę. Polerka w garażu
KrZyS ,,zrób sobie z hobby prace a nie bedziesz musiał pracowac..."
(06-25-2011, 11:15 AM)bialaskl Ale kozacki ten stół, ja mam jedno stanowiskowy, ale jeszcze nie mam powierzchni żeby go wstawić. Na razie cokolwiek robię to na sejfieledwo się na nim mieszczę. Polerka w garażu
KrZyS ,,zrób sobie z hobby prace a nie bedziesz musiał pracowac..."
reszta porozrzucana po różnych miejscach, tak jak pisałemNa chwile obecną wygląda to tak
reszta porozrzucana po różnych miejscach, tak jak pisałem
http://imageshack.us/photo/my-images/221/img2250om.jpg/
A fajnagel ? Bo reszta niezbednych narzedzi jest.
No i sejf, to podstawa. 
i nie trzeba wstawać po młotek czy też rygiel.Mam nadzieję że myjka będzie chodziła latami
Jak kiedyś uda Ci się ogarnąć wszystko w jednym miejscu proponuję zmontować sobie coś na zasadzie takiego pieńka-wówczas wszystko jest pod ręką
i nie trzeba wstawać po młotek czy też rygiel.Mam nadzieję że myjka będzie chodziła latami
![[Obrazek: IMG_7434+%2528Medium%2529.jpg]](http://2.bp.blogspot.com/-JwvnzGogSrs/TiYjgL2R1FI/AAAAAAAAARo/hIEiDQoG_RM/s320/IMG_7434+%2528Medium%2529.jpg)
Moje domowe "studio".
Zaznaczam ze to nie jest pracownia jubilerska, taki moj patent na dlubanine-klepanine w domu.
Jest jeszcze szafka na kolach z szufladami na narzedzia, ale ze jest malo ciekawa, plastykowa taniocha, nie uwidocznilem.
![[Obrazek: IMG_7434+%2528Medium%2529.jpg]](http://2.bp.blogspot.com/-JwvnzGogSrs/TiYjgL2R1FI/AAAAAAAAARo/hIEiDQoG_RM/s320/IMG_7434+%2528Medium%2529.jpg)
Wieksze zdjecia na Picassa, wejscie przez blog.