Grawerka
Grawerka
Tak w temacie grawerowania pneumatycznego ciekawostka
graversmith 790$(sama jednostka centralna)
http://www.ebay.com/itm/GRS-Tools-004-89...1852776685
a tutaj graversmith made in china(kompletny zestaw) 450$
http://www.ebay.com/itm/New-Pneumatic-En...1852776685
nie oceniam jakosci sprzetu, ani ceny ot podaje to w formie ciekawostki.
Ta "jednostka centralna" zawiera ukryty w obudowie kompresorek, dostępny w Lidlu za 150 zł
razem z wężem, pistoletem, końcówkami do pompowania, aerografem i kompletem farb.
Najdroższy jest ten brylancik namalowany na obudowie. 
Cactoos - możesz wrzucić fotkę tego urządzenia ?
Cactoos nie w tych pudłach chowane coś innego, kompresor i zbiornik powietrza (nie mały) trza dokupić/mieć osobno. Podzielę się opinią na temat chińczyków: pracować da się(z cierpieniem), ale kupować nie warto, sczególnie ten co z linka Mnap89
(02-15-2016, 08:53 AM)orafo Cactoos nie w tych pudłach chowane coś innego,
(02-15-2016, 08:53 AM)orafo Cactoos nie w tych pudłach chowane coś innego,
Czy ktos ma szablony do ostrzenia od Lindsay'a? Warto nie warto? Wiadomo, ze mozna jechac z ręki ale trzebaa miec wprawe i wiedziec jak. I jeszcze jedno gumki do polerowania rylców takie jak maja w jura tools ? Gdzie to w polszy mozna nabyc? W alco jest tylko żółta, nie wiem czy niebieską warto zawracac sobie glowe?
(02-15-2016, 01:53 PM)orafo Cactoos zdefiniuj --- pompką pulsacyjną---
jeszcze raz owe systemy potrzebują powietrze pod cienieniem.
(02-15-2016, 01:53 PM)orafo Cactoos zdefiniuj --- pompką pulsacyjną---
jeszcze raz owe systemy potrzebują powietrze pod cienieniem.
(02-15-2016, 05:13 PM)mnap89 Czy ktos ma szablony do ostrzenia od Lindsay'a? Warto nie warto? Wiadomo, ze mozna jechac z ręki ale trzebaa miec wprawe i wiedziec jak. I jeszcze jedno gumki do polerowania rylców takie jak maja w jura tools ? Gdzie to w polszy mozna nabyc? W alco jest tylko żółta, nie wiem czy niebieską warto zawracac sobie glowe?
(02-15-2016, 05:13 PM)mnap89 Czy ktos ma szablony do ostrzenia od Lindsay'a? Warto nie warto? Wiadomo, ze mozna jechac z ręki ale trzebaa miec wprawe i wiedziec jak. I jeszcze jedno gumki do polerowania rylców takie jak maja w jura tools ? Gdzie to w polszy mozna nabyc? W alco jest tylko żółta, nie wiem czy niebieską warto zawracac sobie glowe?