Pilnik precyzyjny - Pytanie
Pilnik precyzyjny - Pytanie
Witam wszystkich zainteresowanych wątkiem, otóż od dłuższego czasu staram się znaleźć gdzieś na internecie pilnik gładzący, tzw, jedwabnik o kształcie półokrągłym, długości roboczej 15-20cm i i około 64 nacięciach na cm. Jak dotąd w sklepach takich jak PAT, W.Kociuba,czy Alco udało mi się znaleźć jedynie marki Vallorbe w kosmicznej jak dla mnie cenie od około 200 - 230zł, w Befanie niestety tylko na zamówienie w ilości kilkudziesięciu sztuk minimum. Czy ma ktoś jakąś opcję by zaopatrzyć się w coś dobrej jakości i w bardziej przystępnej cenie? czy raczej nie ma takiej opcji?
200pln za jedwabnik to normalna cena. Generalnie jedwabniki aktualnie to abstrakcja i albo nie ma albo zamowienie 60 kilo minimum. A szkoda, bo jedwabnik takie fajne urzadzenie.
(02-15-2016, 12:35 PM)kfadrat 200pln za jedwabnik to normalna cena. Generalnie jedwabniki aktualnie to abstrakcja i albo nie ma albo zamowienie 60 kilo minimum. A szkoda, bo jedwabnik takie fajne urzadzenie.
(02-15-2016, 12:35 PM)kfadrat 200pln za jedwabnik to normalna cena. Generalnie jedwabniki aktualnie to abstrakcja i albo nie ma albo zamowienie 60 kilo minimum. A szkoda, bo jedwabnik takie fajne urzadzenie.
(02-16-2016, 12:19 PM)szamek Ja mam Vallorbe 6 - już wygląda jak jedwab. Pod lupą widać, że nacinany.
(02-16-2016, 12:19 PM)szamek Ja mam Vallorbe 6 - już wygląda jak jedwab. Pod lupą widać, że nacinany.