Amberiff 2014
Amberiff 2014
Ludkowie krześcijańscy! Rozbój w biały dzień! Osiemdziesiątka Jacka Danielsa na targach,
kosztowała mnie 40 zł! Dobrze, że chociaż degustacja nalewki bursztynianej była gratis.
No jak żyć? 
(03-18-2016, 12:05 AM)kolorowy(03-17-2016, 10:25 PM)cactoos Ludkowie krześcijańscy! Rozbój w biały dzień! Osiemdziesiątka Jacka Danielsa na targach,Król się bawi złotem sypie !!!
kosztowała mnie 40 zł! Dobrze, że chociaż degustacja nalewki bursztynianej była gratis.
No jak żyć?![]()
![]()
(03-18-2016, 12:05 AM)kolorowy(03-17-2016, 10:25 PM)cactoos Ludkowie krześcijańscy! Rozbój w biały dzień! Osiemdziesiątka Jacka Danielsa na targach,Król się bawi złotem sypie !!!
No jak żyć?![]()
![]()
(03-18-2016, 12:09 AM)marcinwrona a piwko było by tańsze

(03-18-2016, 12:09 AM)marcinwrona a piwko było by tańsze

)
Tak czytam i czytam , wychodzi ,ze niepotrzebnie sobie w brode plulem , ze na targi sie nie zalapalem ( bylem chwile w Gdansku przed targami ) ... pogadalem z paroma osobami ze "swiata" i teraz rozumiem skad to nagle zainteresowanie innymi kamieniami , a kiedys tylko bursztyn . Zdaje sie ,ze Amberif nie ma koncepcji jak sie dostosowac do sytuacji na rynku .
@cactoos odzieranie ze skory na targach na konsumpcji to juz chyba na stale wpisalo sie do swiadomosci . Mnie osobiscie spotkala troche inna sytuacja , zobaczylem w przelocie w gdanskim sklepie cene mojej ulubionej rudej na myszach , prawie polowa tego co irysy krzycza ...toz grzechem bylo nie zabrac jej ze soba . ( nie qumam jak to dziala sprowadzaja ja z wyspy i maja taniej niz na wyspie , tak czy siak sprawdze smak
)
(03-18-2016, 07:56 PM)silverpaul A co powiecie o konkursie "Bursztynowe Rzemiosło"? Widział ktoś coś ciekawego?
(03-18-2016, 07:56 PM)silverpaul A co powiecie o konkursie "Bursztynowe Rzemiosło"? Widział ktoś coś ciekawego?