Coś tam wyskrobałem.
Coś tam wyskrobałem.

Czemu 333? Bo to był mój łańcuszek który poświęciłem w ramach nauki

Niektóre kamienie są pod innym kątem inne troche głębiej itd ale to tak między nami 
Dla klienta wykonanie wystarczające
A i korny ( nie wiem czy dobrze nazwałem ) niektóre troszke za mocno docisnełem.
Chłopie nie masz się czego wstydzić. Świetnie Ci wyszło. Jak będą diamenty i odpowiednia
kwota to wszystko będzie cacy 
(06-29-2016, 10:40 PM)Pampalini Czemu 333? Bo to był mój łańcuszek który poświęciłem w ramach nauki![]()
![]()
Niektóre kamienie są pod innym kątem inne troche głębiej itd ale to tak między nami
Dla klienta wykonanie wystarczające![]()
A i korny ( nie wiem czy dobrze nazwałem ) niektóre troszke za mocno docisnełem.
Przy tych najtanszych wlasnie tak jest bo one sa krzywe i trzeba kombinowac wiecej.
(06-29-2016, 10:40 PM)Pampalini Czemu 333? Bo to był mój łańcuszek który poświęciłem w ramach nauki![]()
![]()
Dla klienta wykonanie wystarczające![]()
Przy tych najtanszych wlasnie tak jest bo one sa krzywe i trzeba kombinowac wiecej.

Tak jade na najtańszych cyrkoniach 
Myśle że jak zjem na nich zęby to z dobrymi kamieniami będzie o niebo łatwiej 
Żebyś się nie przeliczył. Ja kupuję pierwszy gatunek Swarovskiego. Pięknie wypolerowane, trzymają wymiar ale
rondysty mają różnej grubości. 
A dasz linka na te Swarowskiego 
Może sie skusze 
(06-30-2016, 12:38 PM)Pampalini A dasz linka na te Swarowskiego
Może sie skusze
(06-30-2016, 12:38 PM)Pampalini A dasz linka na te Swarowskiego
Może sie skusze
Dobrze wyszło , na kamienie i korny nie patrz tak bardzo po kilku setkach takiego żwiru przestaje się zwracać na to uwagę i nie wierz filmikom z YT bo jak byś zobaczył prace ich autorów w palcach zmienił byś zdanie o ich robocie , jedyne czego można by się czepić na upartego to miligrafu i zadziorek obok ale nie mam pojęcia czy to wina narzędzia czy jakiś morek w stopie ale i tak musiałem fotkę sobie powiększyć żeby zobaczyć
Moje pytanie czy robiłeś obu stronnie ?
Moja rada - szkoda oczu i czasu . Wiem z doświadczenia że nikt nie zapłaci tyle żeby się opłacało , chyba że po 40 chcesz czytać gazety w lupach

więdz ślepota w tym tępie dopiero na 50 

Druga strona jeszcze czeka. Mnie tam nie szkoda czasu bo to tylko pare godzin tygodniowo
więdz ślepota w tym tępie dopiero na 50 
A z tą zapłatą czy wycenianiu swojego czasu czy pracy to można by dniami gadać 
Dla mnie to troche zajecie dla sztuki i troche dla zarobku.
Od taka odskocznia