Podobanki
Podobanki
(12-01-2016, 11:27 AM)silverpaul(12-01-2016, 11:04 AM)kolorowy Prywitywizm znowu zaczyna się podobać
Nie wszystkim, nie wszystkim
. Obejrzyj prace Manfreda Bischoff (bo to nim mowa) może się do czegoś przekonasz
. Osobiście byłem na jego wernisażu jekieś 5 lat temu i od tamtej pory jestem jego wielbicielem .
(12-01-2016, 11:27 AM)silverpaul(12-01-2016, 11:04 AM)kolorowy Prywitywizm znowu zaczyna się podobać
Nie wszystkim, nie wszystkim
. Obejrzyj prace Manfreda Bischoff (bo to nim mowa) może się do czegoś przekonasz
. Osobiście byłem na jego wernisażu jekieś 5 lat temu i od tamtej pory jestem jego wielbicielem .

Jestem ciekaw opinii na temat prac tego pana 
Czaple, fajne - to wrażenie zastygnięcia w agatach, pasuje do bezruchu w który często wpadają czaple, natomiast jeżeli zaczną im dyndać nóżki... to sam nie wiem.
Natomiast przepiękne kwiaty - mam wrażenie, że stylizacja podąża w kierunku - jeszcze piękniej niż jest w naturze...
ale czy to jest w ogóle możliwe ?

Kolorowy - te kolczyki co pokazałeś nazwałem sobie "czapla z przetrąconym karkiem". Kamienie dobrane, dopracowane, ale bez szału. Coś w nich nie gra
Co do dyndającej nóżki to domykają formę, sztywny drut nie pasował by jeszcze bardziej.
Kriss - Te rybki i kwiatki na zdjęciu które pokazałeś, kawał roboty, mieniące się kolory i bogactwo kamieni. Osobiście kojarzy mi się to z półmiskiem ładnie wykonanych sztucznych owoców ni to wywalić ni pokazać.
No i galanteria avonu wygląda podobnie 
Dobry watek, wrzucajcie dalej 
Sam wolę awangardowe i wyszukane formy. W pierwszej chwili jak zobaczyłem prace Wallace Chan'a pomyślałem super,
ale po obejrzeniu kilku jego prac zacząłem się zastanawiać, czy gość nie przesadza. Ciekawe kształty, formy ale ten
przepych psuje wszystko dając wrażenie super-tandety z jarmarcznych straganów. Jedynie po dopracowaniu szczegółów
można się zorientować że mamy do czynienia z drogimi materiałami.