Czym polerować jadeit?
Czym polerować jadeit?
(03-28-2015, 12:03 PM)kolorowy Z tego co zrozumiałem to twoja pierwsza robota tym bardziej musze powiedzieć masz stary talenta w pazurach . Przyślij mi swój adres na PW wysyłka na twój koszt :-) pozbieram wszystko co może ci się przydać .

Jakieś pudełko do odesłania?
(03-28-2015, 12:03 PM)kolorowy Z tego co zrozumiałem to twoja pierwsza robota tym bardziej musze powiedzieć masz stary talenta w pazurach . Przyślij mi swój adres na PW wysyłka na twój koszt :-) pozbieram wszystko co może ci się przydać .

Jakieś pudełko do odesłania?
(04-02-2015, 02:34 PM)Gurek Witam
Dzieki, dzieki, dzieki
Zona dzwoniła , że doszło pudełko od Ciebie. Jak jutro wróce z pracy to zerkne. Niecierpliwie sie letkoJakieś pudełko do odesłania?
Pzdr
. Jak masz jakieś sortery z malutkimi przegródkami na kamienie to możesz podesłać , przeszukam szuflady może jakieś kamienie Ci znajde.
(04-02-2015, 02:34 PM)Gurek Witam
Dzieki, dzieki, dzieki
Zona dzwoniła , że doszło pudełko od Ciebie. Jak jutro wróce z pracy to zerkne. Niecierpliwie sie letkoJakieś pudełko do odesłania?
Pzdr
. Jak masz jakieś sortery z malutkimi przegródkami na kamienie to możesz podesłać , przeszukam szuflady może jakieś kamienie Ci znajde.

Oj mi się geba rozesmiała jak zobaczyłem to pudełko. Dzieki! 
Wielkanoc nie tylko z powodu pogody mi się z Bozym Narodzeniem miesza.
Mam prośbe, najlepsza z żon wywaliła koperte- podeslij mi prosze na priva swój adres, żebym mógł Ci pudełko odesłać.
Lece chrzcić najmłodszą pociechę 
Wesołych Świąt.
(01-05-2017, 04:23 PM)Gaja Powiedzcie proszę, a raczej podpowiedzcie w jaki sposób może wypolerować jadeit osoba mniej doświadczona? Nie chcę go zniszczyć, a jednak rzeczywiście jest miękki więc się obawiam o to.7 w skali Mohsa to jast miękki ?