Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie SREBRNE FORUM PROJEKTOWANIE I WZORY Dla mocherowych beretów

Dla mocherowych beretów

Dla mocherowych beretów

Strony (4): Wstecz 1 2 3 4
magda
Platynowy
342
11-05-2011, 08:41 PM
(03-25-2009, 09:03 AM)Pino A proszę bardzo Język
"Najbrzydsze naszyjniki w Ameryce" - konkurs, zresztą od paru lat.
Zwyciężczyni za rok ubiegły: Alesia DiFederico
z Southbury w Connecticut.

[Obrazek: ugly6difedericowear.jpg]

[Obrazek: ugly6difedericodetail.jpg]

Jak to by powiedział nasz narodowy wieszcz Ferdynand Kiepski: "Zatkało kakao?"

Just because no one understans you, doesn't mean you're an artist
magda
11-05-2011, 08:41 PM #31

(03-25-2009, 09:03 AM)Pino A proszę bardzo Język
"Najbrzydsze naszyjniki w Ameryce" - konkurs, zresztą od paru lat.
Zwyciężczyni za rok ubiegły: Alesia DiFederico
z Southbury w Connecticut.

[Obrazek: ugly6difedericowear.jpg]

[Obrazek: ugly6difedericodetail.jpg]

Jak to by powiedział nasz narodowy wieszcz Ferdynand Kiepski: "Zatkało kakao?"

Just because no one understans you, doesn't mean you're an artist

no_sense
Unregistered

11-06-2011, 11:43 PM
lilou to doprawdy badziew jakich mało, kampania reklamowa odco czyt. magda mołek, sama nazwa zachęca do kupna ect.złocone mikronem...że to sie jeszcze sprzedaje ehh, masa glupków to kupi a potem zachodzą w glowe czemu to "złoto" sie przeciera Uśmiech
no_sense
11-06-2011, 11:43 PM #32

lilou to doprawdy badziew jakich mało, kampania reklamowa odco czyt. magda mołek, sama nazwa zachęca do kupna ect.złocone mikronem...że to sie jeszcze sprzedaje ehh, masa glupków to kupi a potem zachodzą w glowe czemu to "złoto" sie przeciera Uśmiech

01-30-2012, 05:04 PM
I teraz powiedzcie mi jak mam się czuć dowartościowany kiedy takie rzeczy sprzedaje się w takich pieniądzach a ja nie mogę sprzedać kilku artystycznych fantów(nie moich, ale co to ma za znaczenie) w okolicach cen surowca + 1/4 ceny robocizny. Uśmiech Matko i córko, tłumaczę sobie to tylko faktem że jeżeli chce coś sprzedać to robię to na giełdach staroci i kolekcjonerów, a tam szuka się jedynie frajerów. Uśmiech

Zajrzyj do mojego antykwariatu IMARI - antyki i design
Przemek
01-30-2012, 05:04 PM #33

I teraz powiedzcie mi jak mam się czuć dowartościowany kiedy takie rzeczy sprzedaje się w takich pieniądzach a ja nie mogę sprzedać kilku artystycznych fantów(nie moich, ale co to ma za znaczenie) w okolicach cen surowca + 1/4 ceny robocizny. Uśmiech Matko i córko, tłumaczę sobie to tylko faktem że jeżeli chce coś sprzedać to robię to na giełdach staroci i kolekcjonerów, a tam szuka się jedynie frajerów. Uśmiech

Zajrzyj do mojego antykwariatu IMARI - antyki i design

Gleam_pl
Srebrny
10
06-16-2012, 12:50 PM
Nie wyobrażam sobie, że można byłoby to nosić. Są różne gusta, ale u nas w Polsce coś takiego raczej nigdy się nie przyjmie. Człowiek w czymś takim byłby wytykany na ulicy.
Gleam_pl
06-16-2012, 12:50 PM #34

Nie wyobrażam sobie, że można byłoby to nosić. Są różne gusta, ale u nas w Polsce coś takiego raczej nigdy się nie przyjmie. Człowiek w czymś takim byłby wytykany na ulicy.

Strony (4): Wstecz 1 2 3 4
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości